2021. október 11.barátokkal járt itt 35 A személyzet kedves és segítőkész volt. Sajnos az étterem és a wellness részleg nagyon kicsi, nem volt szabad asztal, ill. nem lehetett a medencébe bemenni a túlzsúfoltság miatt. Nagyon sok gyerek volt, nem lehetett tőlük közlekedni az étteremben, ill. a nagymedencét igénybe venni, mert ugráltak és locsolták a vizet (de ez inkább a szülők hiányossága).
Az ételek jó ízűek voltak, de nem volt nagy választék, a reggeli minden nap ugyanaz volt. Sajnáltuk, hogy a konditerem csak férfiaknak volt, tele súlyemelős berendezésekkel, sem futópad, sem szobabicikli nem volt a hölgyek részére. A tetőterasz és a jakuzzi nagyon jó, a szép időben még ki tudtuk használni. Jól szórakoztunk szerdán este ifj. Berki Artúr műsorán, színvonalas volt, kedves és nagyon jó hangja van. A zenész házaspár műsoráról ez nem mondható el. A masszázs is nagyon jó volt. A fürdőköpenyek viszont kritikán aluliak, szakadt, rongyos, lyukas.