2018. június 28.egyedül járt itt 55Ismét megadatott a lehetőség,hogy újra eltölthettem egy csodás napot ezen a gyönyörű helyen. Minden alkalommal elvarázsol. Ha tehetném többször is mennék.
2016. augusztus 2.a párjával járt itt 45Sajnos csak kevés időt tölthettem a szállodában,de igazi élmény volt. A hatodik emeletről olyan csodálatos látvány tárult a szemünk elé,hogy mindig emlékezni fogunk rá. A személyzet segítőkész volt. Az ételek finomak voltak. Remélem még részese lehetek újra!
2016. augusztus 1.a párjával járt itt 55Csodálatos 4 napot töltöttünk el itt. A szálloda nagyon jó helyen van,minden közel van,éttermek,fürdők,aquapark stb. A szálloda wellness-részlege kiváló. A szobánk nyugodt csendes sarokban volt. Bár volt egy-két negatívum is,de összességében mindenképp érdemes visszatérni.
2016. május 3.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Utazni mindig is szerettem,de elég sok idő telt el,amíg ebben a csodában részem lehetett. Sajnos rövid időt töltöttünk el itt,de az maga volt a paradicsom. Az sem rontott a hangulatomon,hogy november volt. Csodálatos volt az idő,bár a Balatonban nem fürdőzhettem,a wellnessben annál inkább. Ki is használtam a szálloda adta lehetőségeket.
Pezsgőfürdő a szobában,szauna,aromakabin,sókabin végül úszás. A vacsora olyan pazar volt,nem volt szívem megenni annyira tetszetős volt. Persze azért miután megcsodáltam,jó étvággyal elfogyasztottam. A novemberi hűvös ellenére az éjszakát nyitott teraszajtó mellett töltöttük. A Balaton hullámzása ringatott álomba,ami remélem nem az utolsó volt. Biztos,hogy visszatérek erre a csodálatos helyre.