2013. augusztus 15.a párjával járt itt 55 Kellemes kaland volt itt tölteni egy hetet a világtól elzártan, mégis kényelemben. Az odavezető utat azért éjszaka nem ajánlanám, csak a gyakorlottabb vezetőknek, mert ez itt tényleg a kerek erdő közepe, a világ tetején.
Az ételek finomak, a személyzet kedves és szolgálatkész volt, és ami külön tetszett, hogy meglehetősen tág időintervallumon belül használhattuk fel a félpanziónkat (12:00-22:00) - köszönhetően a "tányérszervízes" ellátásnak, ami annyit jelent, hogy pillanatnyi kedvünknek megfelelően magunk választhattuk ki az étlapról, melyik menüvariációt szeretnénk. A wellness részlegből egy picit hiányoltam a tiszta vizet, amit szaunázás után jól esett volna meginni. A szálloda saját strandja egyszerűen gyönyörű, mindig volt elég nyugágy és a medencéje is jó méretű. Összességében azoknak ajánlom, akik szeretnek friss levegőn sétálni/túrázni, egy kicsit elvonultan pihenni, gondolkodni és a wellness bizsergető élményét sem vetik meg.