2016. május 3.a párjával járt itt 55 A pihenés és a szabadság érzése szubjektív. Ki hol tud feltöltődni,hol tudja kipihenni magát. Alföldi kalandvágyó,természetkedvelő emberként,nekem a Hotel Honti szerepel az 1. helyen,eddigi élményeim alapján. Visegrád csendesebb részén található,pazar kilátással a középkori Fellegvárra és a szállást körülölelő hegyvidékes tájra.
A személyzet kedves,segítőkész. A szoba és a hozzá tartozó szolgáltatások arányosak az árakkal. A reggeli mennyisége és minősége is megfelelő. Minden reggel teli pocakkal indultunk túrázni. A hotel wellness része(gőzkabin,sókabin,infra és finn szauna,medencék)kellemes kikapcsolódást biztosított a pihenni és feltöltődni vágyó testünk és lelkünk számára. A tisztaság kifogástalan az egész épületben és annak területén. Az utolsó nap felejthetetlen volt. A kinti medencéből néztük,ahogy a nyári zivatar próbálkozik áttörni a magasba nyúló hegyek felett. A környék túrázás szempontjából sem utolsó. Az idén ismét visszatérünk. Ajánlani tudom mindenkinek!