2013. április 2.a párjával járt itt 45 Egy időben gyakran megfordultunk ezen a helyen. Azt előre leszögezném, hogy az ételek minősége és ízvilága kifogástalan. A pizzák közül bármelyiket bátran ajánlom, bár mi a calzone szerelmesei voltunk. A 2 személyes sültes tálak is kiadósak és finomak. A környék hasonló éttermeihez/pizzériáihoz képest kissé drágább hely, de nem elrettentő mértékben (kb.
+500ft/fő). Ami számunkra szívfájdalom az a hangulat. . . :( Az nincs. Szépen be van rendezve a hely, de teljes csend van. A konyhából kiszűrődő rádió és szakács-felszolgáló párbeszéd elegye számunkra nem elegendő hangulatteremtésnek. Ettől függetlenül próbálja ki, aki teheti! Az ételek miatt megéri! :)
2013. április 2.a párjával járt itt 55Tavaly decemberben jártunk itt. Negatívumként esetleg a zsúfoltságot és a számomra túlságosan össze nem illő designe-t hoznám fel, mely a berendezésben jelenik meg. A felszolgálók kitesznek magukért,előzékenyek, udvariasak, mosolygósak. Az adagok hatalmasak és nagyon finomak. Az ár nem a legolcsóbb, de messze elfogadható. Szívesen visszatérnék, ajánlom! :)
2013. április 2.a párjával járt itt 35 Tavaly augusztusban töltöttünk a szállodában egy hétvégét. Sajnos messze elmaradt a várakozásunktól. Valójában, "csak" a szobánkkal voltak jelentős problémák. Érezhető volt, hogy előttünk dohányoztak és mindent átitatott a cigifüst szaga. A minibárból hangyaraj özönlött szerteszét.
Természetesen ezt jeleztük a személyzet felé is, majd elmentünk kirándulni. Visszatérve minden a régi volt, de a minibár felé odabiggyesztettek nekünk egy flakonos rovarirtót! ! A bogarak pedig a helyükön maradtak! A panoráma ablakaink teljesen tele voltak kéznyomokkal,eredetükre gondolva haza vágyott az ember a saját hálószobájába. . . Köszönjük ezt a kellemes hétvégét! :)