2013. augusztus 22.barátokkal járt itt 45Kellemes hely! Jól főznek, az ízek, fűszerek jól el vannak találva. Az adagok elég emberesek, nincs kispórolva belőle semmi. Sok vendég esetén kicsit lassú tud lenni a kiszolgálás, de még elviselhető határon belül van. Az árak korrektek, vagy inkább nevezném olcsónak. Egyetlen zavaró dolog lehet, a poros út a kerthelyiség előtt, de ez sem számottevő, alig van rajta forgalom.
2013. augusztus 22.barátokkal járt itt 45 Kellemes a szállás, ötletesek a pincék, a kaják finomak. Összességében nagyon elégedettek voltunk. A Wellness-en talán még volna mit fejleszteni. Túl sötét az egész, kis természetes fény jól jönne. Az úszó medence helyett inkább egy meleg vizes, leülőset tudnék elképzelni. A jakuzzi elég érdekes, a belemászás eleve fura, a mérete meg megmosolyogtató.
A Borospince étterem részen elképesztően finomak az ételek, és ennek ellenére rendkívül olcsók!