2016. június 13.családjával járt itt 45 Már voltunk itt régebben, akkor is négyen voltunk, ezért választottuk újra ebédhez ezt a vendéglőt és a hosszú fütty 4 személyes tálat. Minden a várakozásnak megfelelő, az étel nagyon ízletes, csak a mennyisége ért meglepetésként. A képen jól látható a különbség. Az ára természetesen ugyan az mint pár évvel ezelőtt.
A mennyiség azonban lényegesen kevesebb. Az időpontra nem emlékszünk mikor voltunk ott, de kb 2-3 éve lehetett. Az adagok kicsit összementek.
2015. augusztus 16.a párjával járt itt 45Tanya tálat ettünk ami nagyon ízlett. Mindenből kettő volt, (többfajta húsok, sajt, gomba) csak a kacsacomból 1 db volt. ? ?
A kiszolgálás is rendben.
Egy valami viszont borzasztóan zavaró, a rengeteg légy, amit a felszolgáló hölgynek szóvá is tettem, nem lehetett nyugodtan enni. Biztosan megyünk, mert sokat járunk arra, de ellenőrizni fogom van-e légy. Ha igen inkább máshol eszünk.