2013. június 15.családjával járt itt 55 Rejtett lámpákkal megvilágíott borostánnyal befutott falak között a kerthelyiségben foglaltunk asztalt. Javaslom hölgyeknek, ha itt foglalnak helyet, tűsarkú cipőt felejtsék el, zúzott kővel felszórt terepen nehéz botladozni a mosdóig. A pincérek azonnal ugrottak, kedves, értő gyors és figyelmesek voltak.
Igazi francia ételek: békacomb, csiga, kagyló, libamáj. Tengeri hallevest, zöldséglevest, és libamájat rendeltünk előételnek, főétel pedig gombás bélszín s bárányborda. Tökéletes ízek, a díszítés és az adagok mérete kifogástalan. Szép illatos és ízletes. Rosét ittunk, egy magyar és három féle francia bor közül választhattunk. Mindig van menü, chef ajánlata, és vegetáriánus menüt is kérésre összeállítanak. Sajnos az ételek fantázia nevei nem mondott semmit, mindenre rá kellett kérdezni a pincérnél. Étterem kiválasztása előtt érdemes a neten az étlapon az árakat is megnézni. Lapos pénztárcával nem szabad menni.
2013. május 6., kollégákkal járt itt 55 hétvégét töltöttünk itt társasággal. Fantasztikus barátságos figyelmes közvetlen de nem tolakodó kiszolgálás. A helyi borkínálat tökéletes, a konyhájuk -a szakács- nagyszerű. reggeli büféjellegű, mindig van házimájas, házi kolbász, töpörtyű, sonka a tojásrántotta színe mélysárga, végre finomat lehet enni.
Természetesen van gyümölcs, müzli, sajt tej. Péksütemény friss, nagy választékkal. A 2-3-4 ágyas szobák, lakosztályok tiszták kedvesek nincs túldekorálva, hangulatos megfelelő méretű, szép kilátás a parkra ,a környékre. Külső és belső medence, szauna alsó szinten ahol bár is van, hideg sörrel vagy koktéllal. A hátsó udvarban pedig háziállatok, ló, baromfi, és persze puli. Családoknak vagy baráti társaságnak is melegen ajánlom. ez úton is köszönöm a személyzetnek a vezetésnek s további sok sikert kívánok k
2013. május 6., kollégákkal járt itt 35 Sajnos a nyitás óta sokat vesztett a színvonalából. Akkor még volt zene, és az újdonság erejével is hatott. Mi is nagy társasággal mentünk, 4 személyes tálakat rendeltünk, valóban több a burgonya a tálon mint kellen, így megemeli az adag magasságát, kicsit becsapós. Kihűl az étel, mire az asztalra kerül, nem volt az az érzésem hogy frissensültet eszem.
Az hogy zajos asztalszomszédság van, nem az étterem hibája, mi is kifogtunk egy hangos orosz csoportot igyekeztünk is az ebéddel. Már nem annyira csaábító nem annyira hangulatos, annak ellenére hogy a pincérek nagyon kedvesek és figyelmesek voltak.
2013. május 6.barátokkal járt itt 55Budapesten Pizza csak a Pomo D'Oro! Imádjuk. Nem olcsó, de szenzációs a menü. Javaslom mindig foglalni kell asztalt. Eddig ahány alkalommal voltunk szinte nem volt üres asztal. Soha rossz tapasztalatunk nem volt, az előételek változatosak, minden nagy adag. A tészták, pizzák nagyon finomak. A főételek, a húsok halak, minden no és a desszert, nagyon nagyon finom.
2013. május 6.a párjával járt itt 55 Díjnyertes fagylaltok és az Ország tortái mind megtalálhatóak. Parfé kínálat egyedülálló szenzációs. Sajnos Rigó Jancsit nem készítenek. De annyi más nagyon finom sütemény, torta van a repertoárban, nem csalódtunk még. Mindenkinek bátran ajánlom. A cukrász eladók mosolygósak kedvesek és gyorsak. Mindig sor van és mindig hamar kiszolgálnak.
Nem mondanám hogy drága, hisz finom látványos és egészséges terméket állítanak elő ezt értékelni és megfizetni kell. Gratulálok és további sok sikert kívánok nekik. W Kati