2021. augusztus 30.a párjával járt itt 15 Szeretném jelezni hogy szörnyü volt a szálloda, és a szolgáltatásrol nem is beszélve. Este értünk oda és a vacsora borzaszto volt. Száraz hülyére sütött allitolag tarja vlamivel töltve de mivel a kés nem vágta igy nem tudni mivel,a másik csirke darabok voltak csirke szárnyal ami külön biztos jó lett volna ha kisütik de igy egyben nem igazán 4 csllagos szállodázoz mélto, a 3.
az hal volt de már csak az alja amit a külföldi turisták szétszedtek és nem volt utánpotlás belöle. Hát szerintem nem méltó ez egy enyire beharangozott szállodához. A gyümölcs az sárgadiny és görögdinye választéka volt, pedig most szezonja van még pár gyümölcsnek is. A fürdöszoba borzasztó volt mivel ha becsuktam az ajtótt rögtön látszott hogy valaki vlamikor össze rajzolta de szerintem az 1-2 éve lehetett, de senki nem takaritotta le nem beszélve hogy erössen poros volt, a wc sárga vizkö belül a piszoárban és a wc alatt is. A tusolo belülröl fekete gombás valamik voltak a sarkokban ami domestolval sztem takaritható lett volna. Hogy jót is mondjak a killátás szép volt a 6, emeletröl, és a reggeli is böséges volt. Ennek elenére kinevetett az étterem egyik vezetöje amikor szoban is emlitettem a vacsorának becézett vlamit amit kaptunk. Én nem ajánlanám a MAGYAR embereknek, de szényen a külföldiek felé sztem. YANABÁ
Ensana Thermal Aqua válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük értékelését. Szeretnénk elnézését kérni a tapasztalt kellemetlenségek miatt, illetve, hogy nem tudtunk megfelelni az elvárásoknak. Ez azért is sajnálatos, mert itt, a Szállásvadászon vendégeink a Tisztaságot értékelték a legmagasabbra a visszajelzéseik alapján.
Bejegyzése után azonnal ellenőriztük a szobát, melynek Ön volt az utolsó lakója. Rajzolást nem láttunk, de a zuhany sarkában a xiloplast valóban el van színeződve (ez a strangokon feljutó kéngőz miatt sajnos néha előfordul). A housekeeping vezetője jelezte a hiányosságot a műszaki vezetés felé javításra. Piszoár nincs a szobában, de a WC csésze oldalán valóban volt egy vékony vízlefolyás okozta elszíneződést. Ezt takarítóink rendszeresen, sósavas oldattal tisztítják.
Köszönjük, hogy felhívta a figyelmünket a tapasztaltakra, így alkalmunk nyílik ezen javítani.
Üdvözlettel: Nagy Péter,
2021. augusztus 31., , Ensana Thermal Aqua
2016. december 28.gyerekekkel járt itt 25 Szeretném jelezni hogy az étkezés borzasztó volt, legalábbis a választék a szálloda besorozásához képest. Vacsorára olyan nehéz ételeket szolgáltak fel és ezt választék nélkül hogy talán 2 szer vettük igénybe. A reggeli az átlagosnál picit jobb volt, a kiszolgálás az kritikán aluli volt.
Volt hogy egész vacsora alatt nem jöttek kiszolgálni pedig nem 5 perc volt. A szobában az egyik wc 2. nap után takarították ki. Nem csodálom hogy egy ilyen szép helyen levő szép szálloda ennyire kihasználatlan mint ez. A fürdő nekem hál isten majdnem hogy üres volt. Egyébként Esztergom gyönyörű hely,
YANABÁ! ! !