2020. március 16.a párjával járt itt 55 Ez volt az első 4 csillagos élményem, így összehasonlítási alapom nincs, DE a szoba kényelmes és jól felszerelt, külön tetszett a kis varrókészlet, ami pont kapóra jött az éppen akkor elfeslő ruhámhoz. Az étel-és italválaszték ízletes és bőséges, és nagyon figyelmesek a kikészített digitális mérleggel, gondolván azokra, akiknek grammra pontosan kell étkezniük.
A személyzet kedves és a "pöti malőrünk" megoldásához is készségesen, megértően álltak. :)
Szombati programként megnéztük Kiss Balázs bűvész-művész úr műsorát, amit felnőttként is nagyon élveztünk. :))
Ami kicsit negatívan érintett, az a fizetős parkolás. Úgy gondolnám ez igazán benne lehetne a szolgáltatás árában. Nem tetszett továbbá, hogy vacsoránál még egy kancsó víz se volt kikészítve az asztalra, ellenben nagyjából (nem emlékszem pontosan) 700 Ft-ért lehetett rendelni egy kis (tán 2,5 dl) üveges ásványvizet. (Míg az ajándékboltban 290 Ft-ért árulták a 1,5 literes vizet. )
A zuhanyzónál a függönyös megoldás is átgondolandó, hiába használtuk rendeltetésszerűen, ugyanúgy úszott az egész fürdőszoba. Összességében egy kellemes hétvégét töltöttünk el a szállodában, szerintem visszatérünk ide a későbbiek folyamán. :)
Caramell Premium Resort válasza
Kedves Tímea!
Köszönjük szépen az értékelést, illetve az építő kritikát!
Örömmel fogadtuk, hogy elégedettek voltak kollégáink munkájával, illetve hogy elnyerte tetszésüket az étel kínálatunk. Sok szeretettel várjuk vissza Önöket szállodánkba egy másik időpontban!
Üdvözlettel: Caramell Premium Resort****superior
2020. július 8., , Caramell Premium Resort