2016. július 3.a párjával járt itt 55A Lillafüreden található éttermek közül ez tetszett nekünk a legjobban. Szabadtéri asztalok, kilátás a tóra, nagyszerű hangulat.
A választék terén nagy meglepetések nem érik az embert, viszonylag sablon ételek, sokféle hal. Nem kritikaként, de talán annyi fejlődési lehetősége lenne a helynek, hogy néhány érdekesebb ételt felvehetnének az amúgy hosszú étlapra.
Ha valaki a környéken jár, mindenképpen érdemes betérni.
Hotel Tókert étterme válasza
Köszönettel fogadtuk az értékelést, szeretettel visszavárunk! :)
2016. augusztus 23., Hotel Tókert étterme, Hotel Tókert
2016. június 7.a párjával járt itt 35 Alapvetően nem rossz ez a hely. Az óbudai lakótelepen, egy panelház mellett van kialakítva, tehát az adottságok miatt eléggé zsúfolt a hely. Emiatt meghitt beszélgetésekhez, romantikus randihoz nem ideális. Hiába voltunk hétköznap, az egyetlen szabad asztalhoz ültünk le, és akkor is majdnem összeérta a székünk a szomszéd asztalnál ülőkkel.
A kiszolgálás elég vegyes, sokat kellett várni, amíg valaki odajött az asztalhoz, h felvegye a rendelést. A felszolgálók közül volt aki kedves volt, de volt aki egyáltalán nem volt barátságos velünk. Az ételek igényesek, és az adagok is barátiak. Látszik, hogy próbálnak kicsit többet felmutatni ételek terén. Ennek megfelelően az árak sem alacsonyak.
2016. április 20.barátokkal járt itt 55Sokaknak ellenérzése van a kínai ételekkel szemben, mivel az olcsó kínai büfékben kapható dolgokkal azonosítják. Ez persze nagy hiba, ha valaki kiváncsi a valódi kínai konyhára, Wang mester éttermében találkozhat az igazi tradícionális kínai ételekkel.
Hangulatos berendezés, jó kiszolgálás.
Az árak viszonylag magasak, de a kulináris élmény miatt mégis megéri.
2016. április 6.a párjával járt itt 45 Egy régi budavári hangulatú épületben rendezték be ezt a cukrászdát. Az adott méretek miatt nem mindig van szabad asztal. A belső tér kialakítása viszont megnyugtatóan régies hangulatú. A sütemények általában nagyon jók, de azért változó is kicsit. Van fagyikehely, limonádé, nagy a választék.
A várhoz illeszkedő árazás van, tehát kicsit drága a hely. A wc lehetne egy kicsivel jobb.
2016. március 25.a párjával járt itt 45 Ez a hely sosem okoz csalódást. Egyszerű pizzéria, de teljesen korrekt. A pizzán kívül van sokféle étel, de mi annyira szeretjük itt a pizzát, hogy sose jutottunk el odáig, hogy sok mást kipróbáljunk, valahogy mindig a pizza mellett döntünk. :)
Van egy külső rész, ahol az utca látható és egy belsőbb is, ha valaki nem szeretné, hogy kintről lássák.
Erről a helyről nincs is mást mit mondani, azt kapja az ember amit elvár. Nagyon jó.
2016. március 18.a párjával járt itt 25 A belső tér nagyon hangulatos, de ezt sajnos sikerül minden lehető módon lerontani. Egy héttel előre foglaltunk asztalt egy hétközbeni estére, hátha elég idő lesz ez ahhoz, hogy egy megfelelő helyen ülhessünk. Nem így történt, bár az étterem majdnem üres volt, egy elég kellemetlen helyre ültettek, ahol a hátunk mögött közvetlenül hallgathattuk a rázsúfolt másik asztalnál folyó társalgást.
Mivel az étterem egyébként üres és csöndes volt, elég zavaró volt, hogy a beszélgetésünk sztereóban folyt a másik asztallal. Ennyit a meghitt hangulatról. . . Körülnézve, a terítő barna csomagolópapír, az evőeszközön feltűnő újjlenyomat látszik, de nem baj. Végül is a szalvéta azért van, hogy megtöröljem vele. :)
Az ételek nagyjából rendben vannak, alapfogások találhatók az étlapon. Az adagok is korrektek. A kiszolgálás gyenge, szinte sürgető, ahogy épphogy le se ül a vendég, de már azt kérdezik, hogy milyen italt hozzanak. Az étlap böngészése szerintem azt jelzi, hogy még nem sikerült választani, tehát teljesen felesleges odajönni és ezt megkérdezni. De semmi baj, ezt kompenzálták azzal, hogy amikor viszont becsuktuk az étlapot, akkor dafke nem jöttek 10 percig sem. :) (Pedig nem nagyon voltak vendégek. )
Sok egyéb dolgot fel lehetne még hozni, de nem ez a cél. A lényeg, hogy egész "élmény" azért az árért, amit elkérnek (egy átlag főétel 3000 forint) nagyon gyenge. Sokkal-sokkal jobb helyek vannak Budapesten ennyiért, én ezt a helyet nem tudom ajánlani.
2016. február 21.a párjával járt itt 55 Ezt a helyet egyszer legalább fel kell keresni az egyedisége és szépsége miatt. Kevés hely van, ahol gyönyörű festmények alatt kávézhat, falatozhat az ember. Az étel-ital választék sem veszi el az ember kedvét, egy ilyen nívós helyhez méltó az étel- és itallap. Széles választék italokból és néhány étel (mégiscsak egy kávéház és nem étterem).
Nem annyira meglepő, hogy az árak elég magasak, de valóban minőségi amit kap érte az ember (például a szendvicsekhez kis adag saláta is jár).
2016. január 13., kollégákkal járt itt 35 Szerintem a plázákban a gyorskajáldáknak van helye, én személy szerint nem értem azokat, akik egy hangulatos étterembe akarnak beülni egy bevásárlóközpontban (ez az étterem a MOM-plázában van). Ugyanez az érzésem a plázákban lévő mozikkal is, az ember még a film hangulatában van, amikor újra szembesül a boltok áradatával.
Teljesen hangulatromboló. Belül viszont szépen ki van alakítva az étterem, bajor hangulat, még német ruhás pincérnő is van. Nagy a választék, és az ételek általában jók, számomra viszont nagy csalódás volt, amikor a nürnbergi sültkolbászhoz a legolcsóbb mustárt hozták ki. Ez azért volt nagy törés, mivel az ételek nagy része autentikus és minőségi, erre azon spóroltak, hogy a mustár a felismerhető, befőttesüveges, igénytelen legyen. A kiszolgálás sem volt az igazi, az rendben van, hogy az ételekre sokat kellett várni, mivel egy nagyobb céges társaság volt, de utána is nagyon ritkán nézett arra egy távolban lófráló pincér, hogy van-e még igényünk, mondjuk további sörökre. Amikor észrevették a jelzést, akkor sem törték össze magukat. Összességében ezért az árért nagyon könnyű jobb helyet találni.
2016. január 1.családjával járt itt 25 Ennek a helynek az értékelése attól függ, hogy étteremként vagy kocsmaként állítja be magát. Étteremnek sajnos nagyon gyenge, minden téren. Az ételek ugyan nagy adagok, de ez minden jó bennük, ízetlenek, ötlettelenek. Ugyanazok az elcsépelt fogások mint bármely kifőzdében, a gasztronómia csúcsa itt a rántott gombafej.
A kiszolgálás egyáltalán nem áll a helyzet magaslatán, nem kedvesek a pincérek, és néha még az evőeszközökért is külön kellett szólni. A tisztaság olyan, mint bármely pub-ban, ha evés közben meglátogatja az ember a mellékhelységet, akkor desszertet már lehet, hogy nem is kér. A legszomorúbb az, hogy ezért az árért (vagy egy hajszálnyival többért) már normális helyen is lehet enni. Kocsmának viszont rendben van, inni akár itt is lehet, mert akkor úgyse a környezet a lényeg. És ha a sörözés közben megéhezik az ember, akkor legalább van mit enni.
2016. január 1.barátokkal járt itt 55 Már sokszor megfordultam ezen a helyen, mivel praktikus helyen fekszik a belvárosban és a színvonalas belső tér miatt mindig jó élmény betérni. Óvatos kísérletezés jellemzi a menüt. A nagyon különleges ételeket/ízeket nem kedvelők is tudnak választani, de azért a legtöbb fogást megpróbálják feldobni egy-két aprósággal.
Ez az elkészítési módot illeti vagy valamilyen mellékelt kisebb falatot. A belvárosi lokáció és a stílusos berendezés ellenére az árak nem elszálltak. A legtöbbször telt ház van, a kiszolgálás ennek ellenére képes tartani a tempót, ami nem kis feladat.