2015. június 28.gyerekekkel járt itt 45Gyönyörű hely és fantasztikus kilátás a Velencei tóra a teraszról. Az ételek kiadósak, ízletesek voltak, talán a sültek (Erdélyi fatányéros) kicsit szárazak. A személyzet kedves és szolgálatkész volt. Az ételek árai még elfogadhatóak, azonban az italárak, különösen az üdítők - véleményünk szerint - már a túlzottan magas kategóriába tartoztak.
2015. június 28.gyerekekkel járt itt 55 Az étterem külső megjelenése egyszerre vonja oda az ember figyelmét és veti fel a kérdést, hogy talán egy drága hely. Az étterem belülről hangulatos, egyszerre családias és különleges. Az étlapon a különböző fogások mellett menü is található, az árak a "Balaton közelségéhez" képest kedvezőek.
A "menü" ne tévesszen meg senkit, a kihozott adagok minden várakozást felülmúltak, majdnem kifogva a család nagy étkű tagjain is. Az ízvilág magyaros volt, a tálalás különleges. Külön kiemelendő, hogy a sült burgonya helyben tisztított és darabolt, nem előresütött. Összességében egy barátságos, megfizethető és bátran ajánlható hely.
2015. március 3.gyerekekkel járt itt 55 Hosszú évek után látogattuk meg ismét családi vendéglőnket. Az ételek minősége kiváló, az adagok még mindig átlagon felüliek. A grátisz levessel most is eltölthettük az időt amíg készültek a rendeléseink. Talán az üdítő árak húzósak egy kicsit, de az ételárak ezzel szemben - pécsi szinten - átlagosak.
A helyiségek nemrég lehettek felújítva, a hangulat a régi. Sajnáltuk, hogy a teraszhoz túl hideg volt, annak külön hangulata van. Aki szereti a retrós, '20-30-as évek hangulatát, annak kimondottan ajánlom.
2014. szeptember 1.gyerekekkel járt itt 45 Azoknak ajánlom ezt a helyet, akik olcsón akarnak finomat és bőségeset enni. Az általunk megkóstolt egytálételek, illetve menük mindig jól elkészítettek és ízletesek voltak. A hétvégi menü családbarát, ezer forint alatt komplett ebéd (leves, főfogás körettel és savanyúval, desszert).
A hely kicsit retró, kevés a belső hely, presszóhangulatú belső kerthelyiséggel.