2016. július 27.a párjával járt itt 55 Véletlenül tévedtünk a piac mellett étterembe. A tulajdonos nagyon barátságos! Egyikünk sem nagy halevő, de mégis azt választottuk az ajánlata alapján és nem bántuk meg. Úgy gondolom, eddig biztosan nem jól elkészített halat ettünk, azért nem szerettük meg. Úgy ettem a pontyot, mintha csirkemellet ettem volna, szépen ki volt filézve és nagyon ízletesen volt elkészítve.
Az adaggal nem birkóztunk meg, olyan nagy volt. Ha nem szereti a halat is menjen el ide!
2016. július 26.barátokkal járt itt 55Másodszor foglaltam szállást a szegedi Lila vendégházban és most sem csalódtam! Azoknak ajánlom, akik nem vágynak luxusra, "csak" egy tiszta szobában szeretnének éjszaka pihenni. Vendéglátó kedves, segítőkész. Az árnyas udvaron jót borozgattunk a sógoromékkal. A belváros gyalogosan könnyen megközelíthető, autót nem kell használni. Esténként nagy sétákat lehet tenni a Tisza partján.
2016. július 26.a párjával járt itt 45Férjemmel töltöttünk 4 éjszakát a hotel Dürer szárnyában. Kívülről nem túl szép (szocreál) épület belül barátságos, tiszta. Az étterem kiváló!
Recepciósok nem sok energiát ölnek a munkájukba.
Kényelmes megoldás, hogy a fürdőbe át lehet sétálni.
Vár, kastély pár lépésre található, este kellemes sétákat lehet tenni a városban.
Középkorú pár, Vasvárról