2013. június 6.családjával járt itt 55 Családunkkal 4 éjszakát töltöttünk el a zalakarosi Hotel Vitalban ! Jól éreztük magunkat! A szálloda szép, nyugodt, modern és csendes, a személyzet barátságos, mosolygós és segítőkész. Az ételek finomak , választékosak és bőségesek! Minden nap 3-4 féle rendkívül ízletes főételből válogathattunk, 2 féle levesből, vagy 10 féle salátából, és süteményekből falatozhattunk.
. . 4-szer vacsoráztunk ott, de így is mindig finomabbnál finomabb ételekkel drukkoltak elő a szakácsok! ! Gratuláció nekik! ! ! A wellness részleg hatalmas, ki sem kellett mennünk a nagyfürdőbe, itt minden megvolt, amire csak vágytunk. aminek külön örültünk, hogy gyermekeknek van egy játszó szoba, ahol kirosszalkodhatták magukat , és a wellnessben is voltak különféle játékok a gyermekeknek, amivel kellően lefoglalhatták magukat:) Ami még különösen tetszett, az a gyönyörű kilátás a szobák teraszáról a Kis Balatoni részre. . . Csak ajánlani tudom mindenkinek! Mi nagyon elégedettek vagyunk ezzel a szállodával, itt tényleg igaz az, hogy a vendég az ELSŐ. Minden igényt kielégítő a szálloda! Köszönünk szépen mindent!