2014. december 2.a párjával járt itt 55 Születésnapi vacsorán voltunk november 22. -én szombaton a HBH sörözőben. Egyszerűen remek ételek remek, figyelmes kiszolgálás fogadott minket egyszerűen nem találni fogást rajtuk. Mindenkinek ajánlom aki szeretne jót enni korrekt áron, figyelmes kiszolgálással. A libatepertős előétel egyszerűen frenetikus volt.
Az ínyenctál bőséges és remek ízvilággal elkészített étel volt. A párom a sertésborda főszakácsmódra ételt választotta és nem csalódott, nagyon ízletes volt. A sör pedig a szokásos kiváló minőség volt.
2014. október 28., kollégákkal járt itt 55Remek kis étterem. A munkahelyi csapat egy fárasztó nap után egy kis könnyed lazításra és kelleme ételekre vágyott. Mindenki korrekt módon megkapta. Nagyon korrekt árakon nagyon finom ételeket ettünk. Az adagok is megfelelőek voltak, mindenki jól lakott. Figyelmes kiszolgálás volt és kiemelném a meglepetést, hogy mindenki egy nagyon finom előételt kapott, grátisz. Mintha egy mediterrán országban lettünk volna.
Máskor is jövünk
2014. július 30.egyedül járt itt 45 Beültem egy gyors ebédre mert közel van a munkahelyemhez. Amint leültem elkezdtem olvasni egy újságot. Kisé lassan és körülményesen jó néhány perc után jött a pincér. Carbonárát és ásványvizet kértem. Az ásványvíz gyorsan megérkezett de az ételre majdnem 25 percet kellett várni. Ennek ellenére nem volt túl meleg az étel inkább langyos.
Az íze viszont nagyon jó volt. Olyan amilyennek lennie kell. A fizetést viszont gyorsan meg tudtam oldani. valószínű azért mert nem túl sokan voltak az étteremben. Kár, hogy sokára és langyosan hozták ki az ételt. A pincér udvarias, készséges volt.