2017. március 1.gyerekekkel járt itt 25 Február 27-étől voltunk párommal és 5 éves kis unokánkkal. Az udvarházban kaptunk kuckós szobát. Első benyomásom, hogy az ágytakarók és díszpárnák a 60-as évektől maradhatott, szegény szobalányoknak van mit emelgetni a majdnem 20 kg. -os ágytakarókat. A díszpárnák rendszerint a földön landolnak, melyek majd visszakerülnek az ágyra a bacikkal és porral együtt.
Az ágyneműről ne is beszéljek, a párnákat és kis párnákat nem is tudom minősíteni, minden csak épp nem fej alávalók voltak. A paplannak nevezett nem tudom micsodák rövidebbek voltak a paplanlepedőknél, így, fél méter lepedő majd egy nehéz paplannak nevezett akármi. A szobába hideg volt, pót takarót kellett kérnem. A reggeli kifogásolhatatlan nem úgy mint a svédasztalos vacsora, nem volt valami bő választék és az is nem tudom milyen szakács készítménye, de, nem nagyon volt semmi ami szemnek-szájnak ingere lett volna. Szegényes, nem 4 csillagostól elvárt felhozatal. A fürdő sem felelt meg a 4 csillagosnak, M. o-n, nagyon sok szálloda sokkal jobb spa és wellness részleggel van ellátva. Minden étkezés más és más tálalóban volt, így, ha esett ha nem, elég messzire kellett elmenni. Soha nem mennék oda vissza és nem is ajánlanám csak az ellenségeimnek.
2016. október 2.családjával járt itt 55Nagyon kedves kis vegán-vegetáriánus hely, a tulaj végtelenül vendégszerető és kézséges, ínycsiklandó turmixok, csodás smoothiek, nyers levesek, vegán pestók, kávék.
Kimondottan ízletes és egészséges kínálat várja a reggelizni vágyókat.
Ha egészséges étkekre vágysz, itt biztos megtalálod.
2016. június 27.gyerekekkel járt itt 35 Habár impozáns épületben van, a szobák kényelmetlenek, eléggé régi stílust (nem antikot) képviselnek, a szálloda spa és wellness részlegét átlagosnak mondhatom, nagyon ritkán megy a pezsgős része, a kicsiknek szánt medence talpalattnyi vízzel működik és nagyon kicsi. A vendéglő része is a szállodáknak megfelelő de semmi extra, az ebéd időtartama nagyon rövid.
3 éves kisgyermekkel voltunk, nem volt könnyű betartani a 12,00 - 14,00 órás ebédidőt. Egy nap 13,55 perckor érkeztünk és egy teremfőnök vagy, valami hasonló nagyon durván, minősíthetetlenül kiáltotta amikor meglátott, hogy: "Mit akarnak! ! ! ! " Mondtuk, ebédelni, mire a válasz ugyanolyan minősíthetetlen hangnemben és modorral:, hogy vége az ebédidőnek, nem kapnak ebédet. Kértük, legalább csomagba a kisbabának egy kis rizst vagy, akármit de, ugyanolyan durva hangnemben nem volt a válasz. Köszöntük szépen , majd szóvá téve a recepción ezt a durva hangnemet és elutasítást, 1 óra múlva kaptunk 2 másodikot a szobába. Az biztos, senkinek nem ajánlanám és mi sem megyünk oda. Vendéglátóim akik engem is meghívtak Angliából érkeztek 2 hétre a 3 éves kislányukkal, személyemre szálláson kívül napi 12 ezer ft. -ot fizettek egy ilyen kellemes kiszolgálásért. Soha többé. . . . . !
2015. október 13.a párjával járt itt 55 Ilyennek képzelek el egy szállodát és az ott dolgozó személyzetet is. Mindenhol minimum ilyen fogadtatásba kellene fogadni a vendégeket. Úgy mint a filmekben, portás már a kocsibeállónál a poggyászhordóval melyet szívélyesen a szobádba viszik és elhelyezik a tartón. Akkora a recepció mint máshol az egész szálloda mely első benyomásra elröppent egy mesevilágba.
Kellemes és kedves fogadtatás, a szobák tágasak, minden kényelemnek megfelel. Pezsgő és 5 féle gyümölcs fogadja a vendéget a szobába. Az étterem csodásan van megoldva, több helységre osztva így, soha nincs zsúfoltságérzeted annak ellenére, hogy meg sem tudtam volna számolni a terített asztalokat. Úgyszintén a tálaló, soha nem kellett sorban állni, több sorban voltak felsorakoztatva a szemet gyönyörködtető ételek-italok, végig sem lehetett nézni nemhogy enni a számtalan menüsort, számtalan péktermék, saját magad választottad és szeletelted a kenyeret melyből minimum 10 félét számoltam + péktermék ugyancsak többféle, ezekhez párosultak a különböző gyümölcsök, gyümölcsitalok, sütemények, fagylaltok. A Spa részleg minden igénynek megfelel. Egyszóval nagyon jól éreztük magunkat.
2015. január 1.a párjával járt itt 55Szilvesztert töltöttük a Gellért szálló éttermében. Programot és a jó hangulatot meghívott művészek biztosították, menü kiváló volt, de! a terítéket egy Gellért étteremhez méltóan vártam el, kissé hiányosnak és nem a színvonalnak megfelelőnek találtam főleg így egy SZILVESZTERI terítéknek.
2014. december 9.családjával járt itt 55Vacsora vendégként vettem részt ebben az étteremben, nagyon kellemes meglepetés volt számomra, hogy autentikus ruhában szolgáltak fel (igaz, tél lévén, féltettem a lányokat, hogy megfáznak), nagyon tetszett a különleges felszolgálás, kis bográcsokba, előételnek egy nagy közös tál, sok-sok finomsággal, helyi specialitással, nagyon finom főétellel.
Egyszerűen nagyszerűen éreztem magam, úgy a különleges italféleségekkel mint a hangulattal. Visszatérek ide.
2014. december 2.a párjával járt itt 55 Novemberben voltunk párommal 3 nap 2 éjszakás jegyünk volt. Sok ilyen wellnesst veszünk igénybe, az ország több helyén, egyedüli hely volt ahol már érkezés napján ebédet is adtak. Igaz, hogy soha nem értettem, a 3 nap teljes ellátás miért csökken le csupán 2 napi ellátásra mert, első nap habár itt adtak ebédet-(máshol csak vacsorát érkezés napján), a 3 napos teljes ellátás sehogyan sem jön ki.
Ezért úgy gondolom, becsapják a vendégeket. Egy napos ellátást mindenhol megspórolnak. Nos, itt annak ellenére, hogy az éttermi kínálat bőséges és sokféle volt, nem voltak valami melegek az ételek. Érkezésünkkor a férfi recepciós kedvesebb lehetett volna. Első fogadtatási benyomásom elég negatívra sikerült. Rossz pont az is, hogy 14,00 órától lehet elfoglalni a szobát és már 10,00 órakor el kell hagyni. 40 szobás szálloda, ezért nem értem, miért lehet olyan későn elfoglalni a szobát. A szobák kifogástalanok, minden igényt kielégítenek, az egész szálloda nagyon tiszta és nagyon kellemes berendezéssel van ellátva. Gratulálok a takarító személyzetnek akik ennyire tisztán tudják tartani. Az éttermi kiszolgálás is kifogástalan habár, egy kis mosoly nem ártana ha elhagyná az arcukat. Kissé unottnak láttam főleg az egyik fiatalabb pincért. A wellness részlegről csak jót tudok írni, habár ott is ahogy előttem is írták, a benti medence egy nagy jaccuzzi mint medence de nagyon jó, hogy saját magad indítod el így nem kell fél órákat várni, hogy pezsgőfürdőt vehess. Végképpen jól éreztük magunkat és egyszer mindenképpen megéri elmenni.
2014. november 10.a párjával járt itt 25 Ez a szálló egy nagyon kellemes környezetben helyezkedik el. A bejárat előtti tér szemetes, habár , dohányzóknak kihelyeztek kis asztalt, széket, a környezete nagyon szemetes, piszkos asztal-székek, hamutartó még 2 -3 nap múlva is tele cigicsikkel. A szálló bejárati ajtója előtti lábtörlőnél szemét és macska.
A recepciónál kedves fiatal Hölgy, kiszolgáló és a személyzet is az. Megjegyeztem a szeméttel teli fogadtatást, ami nem vet jó fényt, másnap is ugyanolyan volt. A szobák tiszták, kellemesek. A medencébe hideg víz, csak a jacuzziba lehetett lazítani. Nem térnék oda vissza. Bővíteni szeretném ugyanazon hiányosságokkal melyeket itt majdnem mindenki felsorolt. Mi is nehezen találtuk meg, nincs kitáblázva látható helyen! Többször kértünk telefonos irányítást a recepción dolgozótól míg végre rátaláltunk. Előttem is írták már én is leírhatom, lehet, hogy hiába, habár, appartmanok, a konyhában 4 ókori vizespohár ékeskedik, sem egy mikró, vízmelegítő, edények- legalább tányér, étkészlet stb. stb. A szálló főbejáratát este 21,00 órakor bezárják, így, sem ki sem be attól az órától. Lehet az alagsorba található parkolón át közlekedni de ott vak sötétség, lélek sem jár, ezért félős ott közlekedni. Reggel 7,00-kor van ajtó nyitás, addig még 1 kávét sem lehet elfogyasztani. Teljes nemtörődömség a vendéggel szemben. Hiába szóltam a szemét miatt, ha lett volna seprű biztosan a bejárati teret kitakarítottam volna, a lábtörlőt kiporoltam volna stb. stb. . . . . . . . . .
2014. november 10.a párjával járt itt 55 Párommal egy csülkös ebédre tértünk be ebbe a vendéglőbe. Kellemes, meghitt, tiszta helység fogadott. A berendezés egyedi, nagyon szépnek mondhatom. Személyzet kedves, vendégfogadó és persze marasztaló is. Az árakat nem néztem az étlapon, így nem tudom mennyire pénztárcabarát mert, a Bonusz Brigádon keresztül nagyon kedvező áron vásároltuk a 2 személyre szóló ebédet.
Ajánlanám másoknak is és azt is, hogy a Bonusz Brigádon keresztül keressék amikor fél áron hozzá lehet jutni olyan dolgokhoz is melyeket másképp nem engedhetnéd meg magadnak.
2014. november 10.egyedül járt itt 45 Nos, itt jártam és nagyon kellemes hetet töltöttem el. Teljes ellátás mely mindhárom étkezés svédasztalos volt. Amit szem-száj kíván, minden megtalálható, végig sem lehet nézni nemhogy végig enni mindazt amit kínálnak. Amit hiányoltam, a reggelinél kis majdnem pálinkás poharak voltak az üdítőnek.
A személyzet nagyon kedves- kiszolgáló- segítőkész. Annak ellenére, hogy szobák a 60-as évek berendezéseivel volt ellátva, kivéve a tv. mely, újszerű-plazma, megfelelt a követelményeknek és elvárásoknak. Itt is ami nem tetszett az, hogy ugyancsak a 60-as évek padlószőnyege volt mely nagyon foltos- kopott, néhol lyukas is. Amit még hiányoltam egy őszi-téli pihenéshez az, egy wellnes részleg hiánya. A fürdő kb. 3 km. távolságra volt és tömegközlekedés már az őszi időszakban nagyon ritkán jár ezért oda-vissza 6 km. egy fürdőért, nem igazán érte meg elsétálni.