2017. február 22.a párjával járt itt 55Kedvesek a felszolgálók, hangulatos, kellemes, kutyás hely. A pizza nagyszerű, a tea választék nagyon széles, a somlói finom.
2017. február 22.a párjával járt itt 45Néhány éve nagyon pozitív tapasztalattal távoztam, most lehet, hogy nem jól választottam ételt.
A krumpli kellemetlen ízű volt, a szűzérmék viszonylag rendben, a borsborítás nekem kicsit sok volt. A kacsa állítólag finom volt.
Ami viszont vitathatatlan, életem legjobb diós brownie-ját ettem itt.
2017. február 22.a párjával járt itt 55 A recepción még érkezésünk előtt nagyon kedvesen ígéretet tettek a kívánt szobára, amit meg is kaptunk jóval az egyébként jelzett becsekkolási idő előtt. Csodás kilátás, erkély, megfelelő keménységű franciaágy. Gyönyörűen felújítottak a szobák. Az ételek változatosak, sokfélék, nagyon finomak. A pultokat folyamatosan töltötték.
A nem működő italautomata szerintem senkit sem zavart, ott a bár. A félpanzión túl is ebédeltem a szálló éttermében, azzal is elégedett voltam. A két lift időnként kevésnek bizonyult, de a személyzet kifogástalan és profin kezelik a tömeget.
Hotel Lövér válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen a kedves szavakat és a pozitív értékelést! Köszönjük a visszaigazolást, hogy amit csinálunk, megéri! Nagyon örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk eltöltött idő. Ismét szeretném megköszönni, hogy rászánta az időt, hogy megossza a többi utazóval a véleményét és reméljük a jövőben ismét szállodánkban üdvözölhetjük Önöket!
2017. augusztus 11., Várhelyi Ágnes
2017. január 1.a párjával járt itt 35 Szilveszterre foglaltam itt szállást, nem utolsósorban elsősorban azért esett választásom a helyi vendégfogadók közül erre a helyre, mert szimpatikus volt az étlap. Gondoltam, város széli hely, csendes lesz, jó vacsorát eszünk, és elégedetten távozunk. Ehhez képest reggelig tűzijátékok zaját hallgattuk, de ez nem a szálló hibája.
Ami viszont igen, hogy sem a foglalásnál, sem a saját honlapjukon nem tüntették fel, hogy az étterem nem fog üzemelni. Étterem és szálló. . . Jelzés nélkül joggal feltételeztem, hogy a szállóval együtt az étterem is üzemel, de tévedtem. Szilveszter este egy vadidegen helyen nem volt egyszerű vacsorát keríteni. Nagyon nem. A reggeli egyféle felvágott, egyféle szalámi, paprika, paradicsom, virsli, egyféle sajt, joghurt, fehér kenyér, főtt tojás, kávé, tej. A középszerűt erőteljesen alulról súroló minőség nem felel meg három csillagnak. Az ágy megfelelően kemény, kényelmes, bár összetolt, a tisztaság majdnem ok, az apróságok stílusosak, de ezzel mintha el is fogyott volna a lendület. A vendéglátók közömbösek.
2016. október 4.a párjával járt itt 55A tulajdonos hölgy már ismerősként üdvözöl, ettől függetlenül is hihetetlenül bájos mindenkivel. Az adagok nagyok, mindig friss és minőségi alapanyagokból készül. Legutóbb kicsit zokon vettem, hogy a korábban teljesített egyéni igényt nem elégítették ki, de lehet, hogy ennek csak az az oka, hogy nem kértem elég határozottan. Legközelebb kiderül.
2016. október 4.a párjával járt itt 55Rendszeresen visszatérő vendégként most sem okozott a hely csalódást. A part melletti ücsörgés utánozhatatlan hangulata, a jegeskávé minősége és a túrós lepény felülmúlhatatlan íze és látványa visszacsábít újra és újra.
2016. október 4.a párjával járt itt 45Az első estén sajnos kb egy órán keresztül voltunk kénytelenek hallgatni két nemnormális személy veszekedését a szálloda adottságai miatt a nyitott erkélyajtón. Ettől eltekintve minden rendben volt. Az ételek elegendő mennyiségben és választékban álltak rendelkezésre, a kilátás pedig felülmúlhatatlan.
2016. október 4.a párjával járt itt 55A vadraguleves tökéletes, a bécsi szelet hatalmas, nagyon finom panírban sütve, a somlói valami isteni. A gyümölcsleves állagra, ízre, külsőre, belsőre egy külön élmény. A kiszolgálás első osztályú, kedves, udvarias, figyelmes.
2016. október 4.a párjával járt itt 55 A gyümölcsleves erőteljesen érezhetően fagyasztott gyümölcsből készült, ez kicsit elkedvetlenített rögtön az elején, mert nagy reményeket fűztem a helyhez. Amit egyenként ezt követően be is váltott. A libamáj és a krumplipüré tökéletes volt. A máj belül krémes, gyönyörűen fűszerezett, kívül itt-ott ropogós.
A vadpörkölt nagyon komplex ízvilágú. A paradicsomsaláta friss, ízletes, a kávé minőségi, a kiszolgálás első osztályú.
2016. október 4.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sajnos, már sötét volt, mire megérkeztünk, és GPS nélkül nem találtunk volna oda. Egyetlen javaslatom lenne, hogy a táblát, melyen a hely neve szerepel, világítsák ki, mert sötétben nemcsak az odatalálás volt nehézkes, hanem az épület felismerése is.
A személyzet maximálisan figyelmes és kedves volt, a szoba megfelelő méretű és tisztaságú, az erkélyről csodás volt a kilátás, a környék pazar. A reggeli finom volt.