2022. április 8.egyedül járt itt 45 Nagyon elegedett voltam az ellatas mennyisegevel,minosegevel. A szemelyzet keszseges,udvarias,baratsagos volt. Hianyoltam as etteremben a kaves es a teascseszekhez tartozo kistanyerokat. A furdoszobaban kellemetlen szag volt,amit keresunkre orvosolni probaltak,de csak tuneti kezelessel. Ugy gondolom,hogy a hiba rendszerszintu lehet.
A wc kagylo a kefevel nem elerheto,de lathato reszen koszos,gusztustalan volt. A mosdokagylonal pedig a csaptelep korul vizkolrekadodas volt. A takaritas hagyott nemi kivannivalot maga utan.
2016. május 13.a párjával járt itt 45Nagyon figyelmes személyzet:szemkontaktus,köszönés...stb!Az étteremben folyamatosan frissítették a kínáló tálakat, nem hagyták összeturkálva az ételt!!
A fürdőszobából a bidé nagyon hiányzott! Utólag is lehetne szereltetni a WC-ékre!
Szép a szálloda környéke, Ausztria közelsége is jó!!
2015. november 7.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Látszik a szállodán, hogy anno igényesen, szépen építették meg, rendezték be! ! De! Azóta jó pár év eltelt, s ez erősen nyomot hagyott a szálloda különböző helységein. Nem törődnek a karbantartással, nem tisztítják rendesen a padlószőnyeget, az éttermi székeket, amelyek igen rossz választásúak voltak a tisztíthatóság szempontjából.
A zuhanyozókban rozsdás a felszerelés, a szobai hűtő gusztustalan a lelakottságával. Az ételeket igénytelenül tálalták. Semmi zöldségféle a kínálatban. Csak a reggeli jó és bőséges. Bár itt is a joghurt a legolcsóbb és legrosszabb minőségű, az italadagolóban is silány minőségű narancslé van. A szobák között nagy az áthallhatóság.
2015. november 7.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A múltból itt maradt, nosztalgiázásra nagyszerű hely!Hatalmas adagok, nagy-nagy olcsóság, igényes tálalás, vidám, természetes, figyelmes kiszolgálás, nagyszerű étkek!! Kihagyhatatlan!!!!A pincérek lelkes hozzáállásán látszik, hogy szívügyük a munkájuk!!Kár, hogy ritkán járunk erre!!
2015. február 22.családjával járt itt 55Fantáziadós, különleges kulinális élményeket nyújtó étterem! ! ! Élmény volt itt ebédelni! ! ! A sütemények látványa is örömet szerzett, így egyéb érzékszerveink is kényeztetve voltak az ízlelő bimbókon túl. A visszatérés garantált , amikor már nem a vadludak híre, hanem a platán és Platán nyári "műszakban",s a szép környezet csábítanak majd ide minket.
2015. február 22.barátokkal járt itt 35 Az étterem berendezése a régi bútorok szerelmeseinek élmény lehet. Vasárnap du. 1 órára foglaltunk asztalt, ehhez képest nem volt helyünk a svédasztalos éttermi részben. Ebből következően mindjárt le is mozgatták velünk az elfogyasztott kalóriát, mert egy másik éttermi részből kellett jönni-menni a svédasztal eléréséhez.
Az ételek meglehetősen kommerszek voltak, nem jelentettek különösebb kulinális élvezeteket. A csárda híréhez képest csalódást jelentett számunkra.