2018. január 27.gyerekekkel járt itt 35 Összességében jó volt az eltöltött 5 nap (4 éj), de azért akadt nem kevés kivetnivalónk. A 4*-ot alulról súrolja, semmiképpen nem adnék superior rangot a szállodának. A személyzet kedves, a tisztaság rendben volt, a wellness is megfelelt, bár szerintem a gyógyvízen kívúl minden medence vize hidegebb volt a kelleténél (saját ízlés).
Sok más helyen este 10-ig, de itt csak 9-ig lehet fürdeni. Jött is egyszer a morcos dolgozó 8. 55-kor, hogy "záróra". A szaunavilág kiemelkedő (4 féle szauna, sószoba, jégszoba) Pozitívum, hogy sok saját vízijátékot biztosítottak a gyerekmedencéhez. Az ételek minősége 3 csillagos színvonalat mutatott (semmi különlegesség nem volt), a reggelinél már-már bosszantónak éreztük az unalmas egyhangúságot. Lassan divattá válik, hogy az alap áron felül mindennel igyekeznek lehúzni a vendéget, pedig az ellentkezőjével válnának szimpatikussá és jó érzéssel vágynánk vissza. A parkolás pl ilyen. 5200 ft-ba kerül, hogy ott állt a kocsi - az amúgy majdnem üres parkolóban. Ingyen wifit hirdetnek, de azt nem írják előre, hogy alig fog menni, viszont ha normális netre lenne szükséged, akkor kaphatsz, napi 500 ft-ért. Apróság, de leírom, a fillérba****ág miatt. A csomagban volt üdvözlő ital, amit a végén tudtuk meg, hogy 176 forintért tettek az asztalunkra (az ajándékért szervízdíjat számolnak. . . pff). A több negatív véleményem ellenére is megfelelt egy gyengébb 4 csillagos hotelnek. Akiket nem zavarnak a fent felsoroltak, azoknak ajánlani tudom a helyet.
Kihagyható
2016. február 7.családjával járt itt 25 Az egri strand nyáron egy nem kiemelkedő, de megfelelő hely a fürdőzni vágyó családok számára. Télen viszont elég gyenge színvonallal büszkélkedhet. 1900 forintos belépőért cserébe kapunk 3 különböző hőmérsékletű medencét, ahol az egyik medencéből kiúszhatunk a szabadba is. Ezért a pénzért semmiféle wellness szolgáltatás nem jár.
Se pezsgőfürdő, se szauna, se egyéb kényeztetés nem fér bele a keretbe. Ha valaki többre vágyik, mint ülni a vízben, akkor be tud fizetni a nem messze található Török fürdőbe és ott találhat wellness kényeztetést. A baj csak az, hogy oda eljutni csak hosszú hidegben gyaloglás után lehet és azt is maximum 3 órára veheti igénybe. A termálfürdő egyetlen étkezdéje pedig maga a borzalom. Életemben nem ettem még olyan rossz hamburgert, mint ott (más étekről nem tudok véleményt mondani, mert már nem volt kedvünk mást is megkockáztatni). Szóval, aki csak egy kis áztatásra vágyik, az felkeresheti a város fürdőjét, de aki többre vágyik, az máshol keresgéljen.
2015. augusztus 11.családjával járt itt 25 Mozgássérült családtaggal voltunk itt az "erzsi" programban. Elképesztő, hogy az akadálymentesített szobák a meredeken dombos szálloda legalsó szegletében vannak, így a tolókocsival minden étkezésnél és egyéb utak miatt is, durva hegyet kell mászni! ! ! A szobák modernek, szépek, kivéve a százéves tévét és a nagyon gyenge csatornaválasztékot.
A tisztaság sem áll a toppon - át kellett rendezni a szobát (a kocsi miatt), így kijelenthető, hogy ahol nem látszik, ott sosincs takarítva. Klíma az nincs. Egész évben ez nem baj, de mi nyáron a melegben voltunk. Az étterem vicces volt, mert áll 5-6 felszolgáló a pult mögött, de neked kell visszavinni mindent. Ők csak pótolják a kiürült tálat. . . és néznek. Az ételek rendben voltak, bár kicsit szűkös volt a választék, főleg a reggelinél. Ha este nem vizet akarsz inni, megszívtad, mert semmilyen kiszolgálás nincs, vagyis megvacsorázol, aztán kimész a bárba és megiszod az óhajtott sörödet. Elfoglaltságot a billiárd és a pingpong jelentette. . . volna, de dühítő volt, hogy nem lehetett rá regisztrálni vagy foglalni, hanem vitte, aki épp érte, korlátlan ideig (! ) így viszont a 4 nap alatt egyszer sem volt lehetőség használni. Összegezve: szépen kinéző, de gyenge szálláshely.
2015. augusztus 11.családjával járt itt 45 A szálloda nem a kényeztetésről híres, de az ágyak rettenetes kifeküdtek voltak. Az étterem korrekt, az ételek jók és a választék is megfelelő. A tisztaság rendben, a személyzet figyelmes. A recepciósra hirtelen rászabadult 5-6 be-kijelentkező és feszülten, de jól kezelte a helyzetet.
Külön dicséretet érdemel a wellness részleg (személyzete), mert este érkezve, jó fél óra fürdési időnk maradt, de szívesen és pár percet ráhúzva engedtek pancsolni.
2015. augusztus 11.barátokkal járt itt 35 Szocis épületben elavult bútorokkal felszerelt (a fürdő modern) túlcsillagozott szálloda. A tisztaság kifogástalan, a személyzet kedves és segítőkész, kivéve az étteremben. Jeleztük, hogy reggelire csak gyümölcsöt ennénk, de azt ne vagdossák fel előre. Az árból így is szinte alig engedtek és mindent feldaraboltak.
Szóval nem ért semmit, amit kértünk. A kiszolgálókat látva, meg sem mertük kérdezni, hogy miért. . . A vacsora és a wellness tovább lehetne nyitva (9-ig van). Ja, és a kulcstartó egy vicc. :)
Összességében ez egy korrekt 3*. os szálloda lenne. Négy semmiképpen.
2014. augusztus 10.gyerekekkel járt itt 45 Meglepetésként vittem oda a páromat. Neki nagyon tetszett minden, el volt ragadtatva (ahogy én is) a kilátástól. 2 dologgal nem voltam maradéktalanul elégedett. Az egyik a wellnesben hideg volt a viz, még a nagyobb jakuzziban is, a kisebben pedig szemet irritáló volt a klórgáz. A másik, az éttermi választék.
3*-os szállodákban ettem már finomabbakat, szélesebb kinálattal. A reggelinél nevettséges volt, az 5 (! ) féle tojásétel. A péksütemények mirelit és iztelenek. Négy csillagos szállodához ez méltatlan. A tisztaság és a személyzet kedvessége átlagon felüli volt. Összegezve, a szállodát a kilátás adja el, de a 4 csillag túlzás.