2016. március 15.a párjával járt itt 55 Párommal már többször voltunk itt. Most is ugyanaz a kiváló szálláshely fogadott minket. Nagyon szeretünk ide járni. A szobák kényelmesek és tiszták, a wellness elég nagy ahhoz, hogy a sok gyerek se legyen zavaró. Az ételek finomak és a kiszolgálás is nagyon kedves.
Sajnos az estékbe kicsit bezavar, hogy a Papa's bar mérete miatt, egy telt házas hétvégén, az odaszervezett minidiscoval és egyéb programokkal már zsúfolttá válik, de szerencsére ez nem hosszú idő. Egyetlen negatívum az volt, hogy a bárban dolgozó hölgyek nem igazán bírták az iramot, és kicsit ingerültebben szolgáltak ki. Korábbi ott tartózkodásunkkor, egy nagyon kedves hölgy dolgozott ott mindig, reméljük Ő most csak szabadságon volt, és legközelebb újra ő szolgál majd ki, mert a századik vendégnél is ugyanolyan türelmes és kedves tudott maradni :).
2016. január 19.a párjával járt itt 55 Egy kellemes 3 napos hétvégét töltöttünk a Hotel Kumániában. Pihenni mentünk, megkaptuk amire vágytunk. Csend volt és nyugalom, senki nem zavart minket. A fürdőbe az átjárás közvetlen folyosón történik, a fürdő nyitott mások számára is, de nem voltak sokan, abszolút nem volt zavaró.
Az egyik medencében csempék hiányoztak, de épp most fogják karbantartani, remélhetőleg ezeket is pótolják. A személyzet nagyon kedves, az ételekből 3-5 féle választék van általában, de mindenki megtalálja a kedvére valót, és az ételek ízletesek.
2015. augusztus 31.a párjával járt itt 55 Online foglaltam, teljesen egyszerűen, kényelmesen. Érkezéskor a recepciós kedves és segítőkész volt. Parkolás az udvaron, furán méretezett helyek, de amúgy rendben.
Szoba - pozitív - szép, tiszta, jól berendezett, konyhapult, hűtő, kávé/tea
Szoba - negatív - nincs minibár, az utcafront zajos a villamos miatt, és én nem szeretem a két szimpla ágyat összetolva ha rés marad közte
Reggeli - nem túl nagy választék, de korrekt
A hotel kávézója külön cég, kedves és gyors felszolgálással, de sajnos külön kell fizetni, nem lehet a szobára íratni. Medencét, szaunát nem próbáltuk ki. Összességében egy éjszakára nagyon kellemes volt, de hosszabb pihenésre inkább az udvari oldalon kérnék szobát.
2015. június 24.a párjával járt itt 35 A szoba tiszta és rendezett volt, a személyzet is nagyon kedves, a reggeli nagyon bőséges. A vacsorát egy keleti étterem biztosítja azt nem próbáltuk ki. Szerettük volna azonban kipróbálni a kávézót este, ami elvileg késő estig nyitva van, de teljes sötétség volt, ajtó zárva. A minibárban csak innivaló, semmi ropogtatni való.
A wellness rész minimális, ezért akinek ez fő szempont, az ne ezt a hotelt válassza. Azoknak javaslom ezt a hotelt, akik a belvároshoz közel, tiszta, rendezett körülmények között szeretne olcsón megszállni pár éjszakára.
2015. május 21.a párjával járt itt 55 Évente legalább kétszer-háromszor megfordulunk itt, nagyon szeretjük boglár hangulatát. Ebben a panzióban nem csak nyáron, hanem télen is szívesen fogadnak. A szobák nem túl nagyok, de egy párnak bőven elegendő ha szeretne összebújni, elbújni a város zaja elől. Új wellness szolgáltatásokat nem próbáltuk, mert már nem jutott rá időnk.
Az étterem rész kínálata nagyon jó, ár-érték arányban, mennyiségben és minőségben is. A reggeli a vendégek függvényében vagy büfé jellegű volt, vagy megmondhattuk, hogy mit szeretnénk reggelizni és akkor azt amikor lementünk frissen elkészítették nekünk.
2015. május 21.a párjával járt itt 45 Tegnap este gondoltuk kipróbálunk valami olyan helyet ahol még nem jártunk. Felcsaptuk hát az internetet és a párom Nyugati téri munkahelyéhez közel kerestünk valami hangulatos, családias helyet terasszal. Így esett a választásunk a Kiskakukkra. Nem kellett csalódnunk. Nagyságrendileg azt kaptuk amire számítottunk.
A teraszon nagyon hangulatos volt, még a troli sem zavarta a vacsoránkat. A pincérek kedvesek, segítőkészek voltak és mindig a közelben volt valaki, nem kellett órákat várni arra, hogy felvegyék a rendelést. Az ételek minősége jó volt, talán a marhahús volt egy kicsit inasabb a kelleténél, de ilyen finom kacsamellet, házi krokettel kevés helyen kapni. Árfekvésben lehetne egy kicsit olcsóbb, de összességében azt gondolom, hogy a környéket tekintve jónak mondható.