századi miliő. A bejárattal szemben egy exkluzív bárpult kapott helyet. Elég sok asztal kapott helyet az L alakú beltérben, az utcaportál felőli rész inkább az öltönyös, nyakkendős, kiskosztümös üzletemberek és bankárok színtere, így én inkább a hátsó körletben az üvegfallal elválasztott konyha előtt foglaltam helyet, itt bárszékes asztalok vannak. A konyhán jellemzően indiai személyzetet láttam, a pincér viszont magyar volt. Sajnos nem igazán volt képben az indiai ételek, fűszerek terén, még az étlapot sem igen ismerte. Az volt a benyomásom, hogy az á la carte étlapot erőltette, miközben én tudtam, hogy van indiai napi menü, azaz thali is, vegetáriánus és húsos változatban is (3900 Ft). Amikor rákérdeztem, akkor kissé kelletlenül de elmondta, hogy van, de azt sem tudta, hogy miből áll, mik a fogások benne és azt sem, hogy mennyibe kerül. Aki élelmes, észrevehette, hogy a konyhán belül a letörölhető táblára tollal fel vannak írva az aznapi thali fogásai, így én is meg tudom osztani: Lamb Rogan Josh bárány (fő fűszerek: a fokhagyma, gyömbér, vörös chili, chayenne bors lassú tűzön készítve, szószban), a csirke Murgh Hara Pyaaz (mustármag és tavaszi zöldhagyma a jellegzetes fűszerei, paradicsomos mártásban, köménnyel), Dal Makhani - az egyik legismertebb indiai barnalencse étel, céklás halva (édeskés desszert, itt chutney szerűen elkészítve), uborkás raita (hideg joghurtos salátaféle), egy adag basmati rizs, kis adag friss zöldsaláta, naan kenyér, roti. Leírva sok, de mindegyik fogás kis adag volt, szinte csipegetni kellett. Sokhelyütt ettem már thalit, és el kell mondjam, hogy máshol ennek duplája szokott lenni a mennyiség. Nekem elég volt, mivel nem vagyok nagyétkű. Egy kis adag tisztított víz 400 Ft volt. Esténként a koktélbár vonalat képviselik, elég izgalmas a koktéllapjuk, bár a 3000 Ft felett induló koktélárak sokak számára riasztóak lehetnek. A másik erőssége a bárnak a gin, gin-tonikból egy oldalnyi volt az itallapon, ezek is jellemzően 3000 Ft körül és felette. Minderre még +13% kötelező szervizdíj fizetendő. Összességében nekem az étterem túl fényűző volt ahhoz, hogy jól tudjam magam érezni. És ahogy írtam, drágának is találtam. Az izgalmasabb húsos és halas ételek bőven 5000 Ft felett kezdődnek, és ebben még köret és egyéb kísérők nincsenek. Az ételek nem voltak annyira kiemelkedőek, ennél jobb indiai éttermek vannak a városban.