Ez nem elhanyagolható érv, ha figyelembe vesszük, hogy alapvetően egy meglehetősen drága étkezésről van szó, még ha "all you can eat", azaz edd magad betegre típusú étteremről is van szó. A felnőttek "belépője" 9490 Ft, a gyerekeké féláron 4740 Ft, és ebben nincs benne egyetlen ital, még egy kancsó víz sem. A borsos ételárak mellett az italok is meglehetősen túlárazottak. A 0,75 l-es mentes víz 980 Ft (csapvíz ízű tisztított víz), a kimért őszilé és Ice Tea decije 280 Ft (ennyibe kerül a boltban egy-másfél liter belőlük), egy kis üveges Pepsi és Schweppes narancs 550 Ft. Hogy valami pozitívumot is írjak, kötelező szervizdíj nincs. A már ismert formula szerint az ételek kígyó alakú futószalagon érkeznek, felső soron a meleg ételek, alsó soron a hidegek. Ha éppen nem találunk a szalagon kedvünkre való fogást vagy keveselljük az adagot, akkor az asztalra elhelyezett tableten rendelhetünk még bármi mást az étlapról. Ez volt az egyik pozitív meglepetés, a gyerekek szerettek volna lazacos sushit és nigirit, és a pincér pár perc alatt asztalunknál termett és nem 1-1 darabot, hanem egy egész nagy szettet kihozott. Az is tetszett, hogy az ételeket kis táblákon mutatják be, mert őszintén szólva ránézésre nem lehetett volna mindenről pontosan tudni, hogy miből is készült. Mi felnőttek inkább próbáltunk különlegességeket kóstolni, illetve törekedni arra, hogy minél többféle ételt kipróbáljunk, amire itt remek lehetőség nyílt, hiszen az adagok kicsik, 1-1 falatka mindenből. Gazdag a tengeri herkentyűk kínálata, többféleképpen elkészítve: garnélarák grillezve, rákszirommal, chilis királyrák fokhagymásan, rántott tintahal pankó bundában, grillezett tintahal karika zöldségekkel, tenger gyümölcsei garnélamártással, füstölt lazacszeletek narancsmártással, sült garnélarák bundában, feketekagyló. A sushikból is sokféle érkezett, a kaviáros, tengeri halas kombinációk voltak a legizgalmasabbak, a polipos nigiri küllemre viszont elég vadnak tűnt. Nekem tetszett az édeskés hideg kókuszleves tápióka gyönggyel és a mangóleves is. Kóstoltunk még szójás BBQ sertést, húsos táskát (gyoza), csirke és zöldség curry-t, csirkefalatokat pankó morzsában, üvegtésztát zöldségekkel, nyers pácolt marhahús szeletet. Desszertből is sokféle volt, a gyerekek kedvence a panna cotta volt málnás robbanós cukorkával, igaz, ez nem éppen autentikus japán étel. Kókuszos félhold, szezámos mochi, mangós tekercs, piskóta koktélcseresznyével, csokoládés banán, málnás és csokis tavaszi tekercs, túrógombóc málnaöntettek, amiket fel tudok még idézni a repertoárból. Néhány gyümölcs is volt, de ezek nem a hely erősségei: licsi és egzotikus gyümölcsök konzervből, valamint nem friss és nem szép szőlő. Két féle gyömbér és szójaszósz az asztalokra ki van helyezve 1-1 nagyobb üvegben, ám amikor a rózsaszín gyömbér elfogyott, hiába kértünk pótlást, nem kaptunk, valószínűleg elfelejtette a pincérünk. Summa summarum, tényleg nagyon széles, izgalmas a kínálat, már aki ezt a típusú távol-keleti konyhát, illetve a halas dolgokat kedveli. Aki bírja, nagyon sokat tud itt enni, ráadásul finomakat. Az ételek nem fine dining szintűek (pedig árban ott vannak), de többségükben jól voltak elkészítve, eltalált fűszerezéssel és az alapanyagok jó minőségűek, mondhatni prémium kategóriásak. Az emeleten található mosdó nagyon egyedi. A beltér nekem egy kissé zsúfoltnak hatott, bár a nagy belmagasság ezen tompított, de az asztalok nagyon közel vannak egymáshoz. Itt is igaz a mondás, a szalag elején érdemes lenni, hogy az előtted lévő asztaloknál ne kapkodjanak le mindent, mire hozzád ér a szalag. Összességében 2 felnőttre és 3 gyerekre 40. 000 Ft-ot fizettünk úgy, hogy alkoholt és kávét nem fogyasztottunk. Az összpontszám inkább 4 és feles, de ezúttal felfelé kerekítek.