Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ezek után egyértelmű volt, hogy felveszem a meglátogatandó helyek listájára. Én is hasonlóképpen jártam, mint az előző értékelő DEndre abban a tekintetben, hogy többször zárva találtam őket, pedig a neten elérhető adatok szerint nyitva kellett volna lenniük. Azt nem tudom, ez volt-e az eredeti koncepció, minden esetre most úgy működnek, hogy ezen a szinten a terület nagy részét a Budai Kantin önkiszolgáló étkezdéje foglalja el, majd minden átmenet és elválasztás nélkül, egy légtéren belül a bal oldali végében a helyiségnek van pár asztal, amelyeken piros-fehér kockás terítő és fémvödrös művirág van, valamint egy másik fémvödörben műanyag evőeszközök (nyéllel felfelé), és ez már a Rotisserie felségterülete. Rendelés és fizetés a pultnál történik. Itt is az a rendszer dívik, hogy a terminálon megjelenik, hogy mennyi borravalót akarok adni (5-10-15-20%), amit itt sem értettem. Mire kellene fizetni ezt az extrát? Mi volna itt a plusz szolgáltatás? Hiszen nincs felszolgálás, nincs semmi pincéri feladat. Még a poharat is nekem kellett vadászni a Budai Kantin rész másik végéből, mert a szóda mellé pohár egyik asztalon sem volt. A kínálat a táblán olvasható, grillcsirke egész (6500 Ft), fél (3500 Ft), negyed (2500 Ft), körettel vagy anélkül (5500/2800/2000 Ft). Továbbá vannak bagelek (2800 Ft), Én az árakat magasnak találtam, akár ha más grillcsirkés hellyel vetem össze, akár ha a Pastel de Natát (600 Ft) más budapesti lelőhellyel. akár a bagelt más helyeken kapható áraival. Vesztemre sajnos nagyon beleválasztottam, mert egy tépett húsos bowlt kértem salátával (2700 Ft)/ amit lehet grill zöldséggel is kérni. Nekem a fejemben a tépett hús az pulled pork, ahogy itt Magyarországon is átment a köztudatba, nagyon omlós, nagyon puha, jól fűszerezett sertéshús, ami sok órán át készül alacsony hőfokon. OK, ez itt egy csirkés hely, szóval nem a hústípus volt elsősorban a probléma. Amit kaptam, az műanyag tálban egy már korábban előre elkészített, kvázi "elviteles" cucc volt, olyasmi, amit pl. a szupermarketek hűtőjében is találsz. A hús jéghideg volt, és valójában a maradékmentés trükkös megoldása, ugyanis grillcsirke maradék nyesedék húsokból állt, gondolom, ami előző napról megmaradt. Én meg arra számítottam, kis naivan, hogy majd egy olyan bowlt kapok, mint amit számos helyen ehetsz pl. a Hawaii vagy az ázsiai stílusú helyeken, friss vegyes salátán frissen sütött, ropogós meleg (! ) hús olyan tulajdonságokkal, amit már a pulled pork/chicken kapcsán leírtam. A salátán semmi fűszer vagy öntet nem volt, így semmi íze nem volt az egésznek, unalmas, jellegtelen, számomra igénytelen. A csirkehús száraz, állott volt. A papírtálca ellenben meg volt szórva petrezselyemmel, ez nyilván a kreatív koncepció része lett volna. Volt még a bowl-on a tetején dekorként kis koktélparadicsom, egy szeletelt főtt tojás, valamint egy fél beszáradt tetejű (! ) állott maracuja díszítésként. Járt még mellé egy adag majonéz, kár, hogy ki nem állhatom a majonézt. A falon szerepeltek még másfajta szószok is, ami nekem is bejött volna, de nem ajánlottak fel választási lehetőséget. A nyitva tartási időben a vendégtér egy része a tulajdonos/üzletvezető családi nappalijaként is funkcionált, csomagátvétel, biztosítás- vagy szerződéskötés, illetve gyerekmegőrzés tevékenységekkel. Számomra eddig az év csalódása ez a hely, sajnálom.