2014. augusztus 31.egyedül járt itt 55 Aug. 16-tól 21-ig töltöttem napjaim a MARGARET Vendégházban. P. Lászlóné, MARGÓ kiváló vendéglátó, kedves, aranyos, minden téren segítő csodálatos háziasszony. A szoba tökéletes volt, számomra minden téren kielégítő. Na és a kert, az valami fantasztikus. A rengeteg különféle virág egy csoda. A fürdőről is csak jót tudok mondani.
Nekem sokat számított a fantasztikus víz a fájós lábaimnak. Aug,20-án a római katolikus templomba mentem el. Mise előtt az ünnepi megemlékezést Ivádi Erika színművész mondta el és közben Hegyesi Hudi és az ünnepi szentmisén Margit bűvölt el csodálatos csengő hangjával előadott énekével. Elmondhatom, hogy csodás élményben volt részem Egerszalókon: a MARGARITA Vendégházban, a fürdőben
Zilahi Katalin
(Újpestről)
Margaret Vendégház válasza
Nagyon szépen köszönöm ezt a kiváló értékelést. Szeretettel várom Katikát ismét egy ilyen hosszú pihenésre a Margaret Vendégházba. Örülök, hogy segített a gyógyvíz, és annak is örülök, hogy jó sok élménnyel tért haza.
Egyedül is jöhet legközelebb, vagy akár hozhat magával még 4 főt is, mert 5 főt tudunk egyszerre elszállásolni, természetesen külön bejáratú apartmanban és szobában, amihez saját fürdőszoba is tartozik. Szinte otthon érezheti magát a vendég. Sőt még egy-két gyermek számára is tudunk pótágyat biztosítani. Vendégházunk télen/nyáron üzemel már közel 15 évet tudunk magunk mögött. Szívvel-lélekkel csináljuk e munkát, hogy igazán jól érezze magát a vendég. Felkészülve várjuk a visszatérő és új vendégeket is. Ajánlom a falu határában lévő gyógyvizeket téli kúrára is, hiszen akkor a legigazibb a szabadtéri fürdő, amikor esik a hó. A fürdőhöz tartozik egy fűtött öltöző is. Ár: 1. 100,- Ft egész napra. Amennyiben mégsem ezt választja, úgy rendelkezésre áll a gyönyörű Wellness komplexum, mely különleges relaxálást nyújt a pihenni vágyóknak. Vendégházunk is hozzájárul a turisztikai kártyájával további kedvezménnyel a fürdő belépőhöz. Szeretettel várunk mindenkit, és reméljük, hogy Katikát is a visszatérő vendégek között üdvözölhetjük.
2014. szeptember 30., Margaret Vendégház, Margaret Vendégház