2022. március 27.gyerekekkel járt itt 35 Nem feltétlenül a szálloda hibája, de kiemelt időszakban voltunk, így nagy volt a zsúfoltság - 1 nagy 4 férőhelyes szoba helyett 2db egybenyilo szoba jobb lett volna - ez is az is családi szoba szerintem. Szeretjük a nagyobb párnákat- mind a 4 papír vékonysagu volt. Csillagos 5 a személyzet kedvessége, a tisztaság, az elhelyezkedés és az ételek is finomak voltak.
Az alagsori játékterem zseniális. A parkolás probléma mentes. A wifi igen gyenge. Az italok - automatás - elég hígak, még a reggeli kávé is. A környék, a természet nagyon szép.
Gotthard Therme Hotel & Conference válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szépen, hogy időt szánt és megosztotta velünk megtisztelő véleményét. Vendégeink véleménye nagyon fontos számunkra, hiszen ez sokat segít szolgáltatásaink minőségének folyamatos javításában.
Sajnálattal tapasztaltuk, hogy nem volt mindennel maradéktalanul elégedett, szeretnénk tájékoztatni, hogy a 2-légterű összenyitható Családi szobánk egy magasabb kategória, mint a hagyományos Családi szobánk. Természetesen ennek foglalására is van lehetőség, azonban ezen szobának az ára magasabb. Bízunk benne, hogy mihamarabb ismét vendégeink között köszönthetjük Önöket! Üdvözlettel: a Gotthard Therme Hotel & Conference csapata
2022. május 18., , Gotthard Therme Hotel & Conference
2018. július 22.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon szép kis város Baja! A természet és sport kedvelőknek ideális (kenu, kajak, bicikli, túrázás a gemenci erdőben. Varázslatos a szálloda elhelyezkedése. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, rugalmas. A 3. részen voltunk (lakosztály) teljesen rendben volt, tiszta, a melegre való tekintettel be volt készítve mobil klíma, mely remekül működött, hatalmas teraszunk volt a Sugovica-ra nézve.
A jakuzzit ill. a külső medence élményelemeit csak a mi kedvünkért (kérés nélkül) beindították. A wellness korlátlanul, ingyen használható, bár elég pici. Az ételekről: a reggeli egyhangú, de ízletes és van választék, az ebéd és vacsora bőséges (bár a leves kevéske - 1 bögrényi), érdekes ízvilágú - nekünk nem igazán ízlett. A kávé és gyümölcslé finom. Ár/érték arány megfelelő. Köszönünk szépen mindent, mi remekül éreztük magunkat (2 kamasz - 14 és 17 évesek - gyerekkel).