2022. május 13.a párjával járt itt 15 Sajnos nem sok jót tudok írni! Mi a Panzióban voltunk elszállásolva, az
5-ös szobába amelynek az ablakai a fő útvonalra néztek. Iszonyú forgalom volt éjjel és nappal egyaránt. A fürdőszobában nem működött az elszívó,a 2.
5m2-es helységbe bezsúfolva 60cm mosdó aminek a kagyló része törött volt, 80-as zuhanykabin a mosdó mellett, a zuhanyzóba oldalazva lehetett belépni, zuhanyrózsa törött volt és 4 nap alatt képtelenek voltak kicserélni plusz egy WC . A többit levélben írom meg. Rengeteg probléma volt!
2016. december 31.a párjával járt itt 45 Kellemes volt a megérkezés, recepción udvariasak és segítő készek voltak. A szoba
szép volt, tiszta és kényelmes az ágy. Másnap azonban telt ház lett, rengeteg
gyerek érkezett és sok kutyatulajdonos. Igy aztán a gyógymedence akár a külső akár
a belső melyek csodálatosak voltak de a pihenőtér az úszómedencénél volt és ott aztán nem lehetett piheni mert a gyerekek kiabáltak, sikítoztak és ugráltak a vízbe
pedig azt nem szabad.
Az étterem nem éri el a négycsillagos szintet. Két nap is
volt koszos asztalterítő és sajnos az ételek minősége sem volt a legjobb! Hideg és íztelen volt a reggelinél kirakott tojás rántotta, főtt kolbászok. Összeségében jól éreztük Magunkat mert jól akartuk érezni magunkat. Az idő szép volt
és az apró kellemetlenségeket leszámítva minden csodás volt!