2013. december 20.családjával járt itt 55 Kockás terítős étterembe térünk be, ahol sürgő-forgó pincéreket látunk. Az étlapot a kezünben tartva, kicsit furcsálljuk az árakat a helyhez képest, de majd meglátjuk. A lányom ragaszkodott egy ételhez, de szerette volna kicsitmásképp. "Semmi akadálya, itt a vendég az első" mondta a pincér.
Amikor kihozta az ételeket, kérnem kellett egy másik tányért, hogy a hússal elférjek, akkora adagot kaptunk. Friss, ízre tökéletes vacsorát fogyasztottunk itt. A lányom megjegyezte: Anya! Ez az amire gondoltam, és megkérte a pincért, tegye fel az étlapra, mert ezt mindenkinek meg kell kóstolnia! A pincér elmosolyodott és ennyit válaszolt: "semmi akadálya, nálunk a vendég az első"! Legyen az ebéd, vagy vocsora, akár egy kollégális lazítás, ezt NEM SZABAD KIHAGYNI! ! !
2013. december 20., kollégákkal járt itt 55 Év végi vacsorát rendeztünk ebben az Étteremben. Legalábbis annak indult, de menet közben kiderült, hogy valójában egy gasztronómiai túrán vettünk részt. Fennséges volt az étel, a kiszolgálás folyamatos, és tökéletes. Az Étterem mionden helyisége ragyogott a tisztaságtól. Nem volt olyan kérésünk, amelyet azonnal ne teljesítettek volna.
Külön figyeltek arra, hogy az autóval érkezők alkoholmentes italt kapjanak. Fantasztikus volt! Köszönjük!
2013. december 20.családjával járt itt 55 Édesanyám születésnapjára rendeltünk ebből a cukrászdából tortát. A lányommal mentünk el a tortáért, de sokan álltak előttünk, így gondoltuk, amíg várakozunk, leülünk egy kávéra és egy sütire. Szinte eldönteni sem tudtunk, hogy melyiket válasszuk. Teljsen mindegy lett volna, akár vakon név szerint is történhetett volna a választás, mert isteni volt.
A torta egyenesen pazar. Azóta is odajárunk süteményért (bár jelzem, nem lakunk a szomszédban), és soha nem csalódtunk. Köszönjük Zila Kávéház! ! ! Aki arra jár, NE HAGYJA KI! ! ! !
2013. december 20., kollégákkal járt itt 45 Két napos tréninget szerveztünk a Petneházy Hotlebe. Nagyon hangulatos szálláshely. A személyzet mindig kéznél van, nem kell őket levadászni, ha az ember szeretne valamit. A megközelíthetőség is nagyon egyszerű. Parkolás tökéletesen megoldott. A környezet egyszerűen csodálatos.
A Hotel külön étterme (amely valójában egyben van a szállodával)a Dunyha étterem, hangulatos, a kiszolgálás gyors, és az ételek minősége osztályon felüli (6 csillag is kevés lenne). Az étterem külön bejáratának lehetősége nagyon jó megoldás, hiszen aki csak egy remek ebédet/vacsorát szeretne elkölteni, a betérés alkalmával nem zavarja a szálloda vendégeit. A szobák szép tiszták. A wellnwa részleg tisztasága sem kifogásolható. Mindenkinek csak meleg szívvel tudom ajánlani!
Petneházy Club Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szépen megtisztelő értékelését. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy jól érezték magukat szállodánkban. Sok szeretettel várja Önöket legközelebb is a Petneházy Club Hotel.
2013. december 26., Petneházy Club Hotel
2013. szeptember 21., kollégákkal járt itt 55 Két napot töltöttünk el a kollégáimmal csapatépítés céljából. Eleve idegesen érkeztem, mert elkéstem, de a recepción való kedves fogadtatás, hamar túllendített ezen. Az étterem gyönyörű, szinte osztályon felüli. Az ételek minősége és mennyisége kiváló,semmi kritériumot nem hagy maga után.
A pincérek kedvesek voltak, és szinte észrevétlenül távolították el az üresen hagyott tányért a vendég elől. A szobák hangulata mesés, a színösszeállításuk pedig annyi nyugalmat áraszt, hogy itt tényleg pihenhet a vendég. A wellnes tisztasága és minősége is tökéletes. Rettenetesen kritikus embernek tartom magam, de smmi kivetnivaolót nem találtam ebben a szállodában. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Köszönöm Nautis!
2013. augusztus 22.gyerekekkel járt itt 45 Amikor megérkeztünk a szobánk már készen állt a fogadásunkra. Nem tudom mikortól, mert minden pókhálós és poros volt. Gondoltuk, hogy a bárban iszunk egy kávét felfrissítés gyanánt. A kiszolgálás nem a legkedvesebb volt. Ezt azért nem ragozom tovább, mert mindenkinek lehet rossz napja.
Az én gyanúm is beigazolódott akkor, amikor ugyanez az úr többször is kiszolgált az ottlétünk alatt és a rossz szájízünk vele kapcsolatban elmúlt. A személyzet többi tagja negyon lelkes, kedves, és lesi minden kívánságát a vendégeknek. A programokat úgy szervezik, hogy lehetőleg összefogják a vendégeket, esélyt nem adva arra, hogy a Balaton partján találják meg ha eltéved. Ez kimondottan tetszett. Az ételek minősége kiváló volt. Egy napon több vendég is eltávozott, így egy estére alig maradtunk a szállodában. Ezt a vacsoránál észre sem vettük. Nem toltak elénk menüvacsorát, hanem úgy bántak velünk, mintha full lenne a Hotel. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és bátran ajánljuk másoknak is.
2013. május 6.gyerekekkel járt itt 55 Tavaly májusban jártam ebben a Szállodában a családommal. A személyzet kedvessége és rugalmassága mindenek feletti. A szállásunk tiszta és kényelmes volt. Egy dolog nem tetszett, a rengeteg pók. Biztos van megoldás arra, hogyn lehet távoltartani a vendégektől, mert más helyeken is megoldják valahogyan. A szállodának gyönyörű parkja van.
Minden reggel két kis mókus játszadozásást figyelhettük 5 méter távolságból. A lányomnak szenzációs élmény volt. Sajnos a thermal belépőt nem tudtuk igénybe venni, de ezt rugalmasan kezelte a személyzet, becserélték étkezési kuponra. Sajnos a vacsorát külső helyszínen kellett igénybe vennünk. Mivel nem ismertük az éttermeket, ezért az első napon a választásunkkal nagyon mellé nyúltunk. Ez azonban nem rontotta el a hangulatunkat. Máskor is nagyon szívesen mennék ebbe a szállodába, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
2013. május 6.családjával járt itt 55 Édesanyámmal töltöttünk el hosszú hétvégét tavaly ősszel. A személyzet a végtelenségig kedves, segítőkész. A szálloda szép helyen van, jól megközelíthető. A kiszolgálás tökéletes volt. Az ételek finomak voltak. Egyedül a fürdőszobában lévő kicsit lelakott zuhany nem tetszett. Különben mindennel maximálisan meg voltunk elégedve.
Bátran ajánlom mindenkinek. Teszem ezt azért is, mert tudom, hogy a szálloda személyzete a leírt vélemények alapján mindent meg fog tenni azért, hogy a lehető legjobban érezzék itt magukat a vendégek. Köszönjük!
2013. május 6.gyerekekkel járt itt 55A lányommal töltöttünk el egy hosszú hétvégét. Tökéletesen meg voltunk elégedves minsennel. A személyzet rendkívűl kedves, az ételek minősége és mennyisége kiváló, és a tisztaságra sem lehet semmi rosszat mondani. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, legyen az kisgyermekes család, házaspár, egyedülálló stb. Mindenki csak jól érezheti magát ebben a szállodában. Köszönjük!