2014. május 3.barátokkal járt itt 55 Márciusban Izlandról látogatóink érkeztek. Szerettek volna kipróbálni valami igazán magyaros éttermet, s mivel sok jót hallottunk előtte a Paprikáról, célba is vettük. Nem foglaltunk előre asztalt, és akkor is épp telt-ház volt, de a kedves pincér felajánlotta a 10 perc múlva üresedő teraszi asztalt.
Egyértelmű volt, hogy kivárjuk, így addig elszívtunk egy cigit. A 10 perc még nem telt le, mikor a pincér kiszólt, ha várunk néhány percet, bent is megüresedik egy asztal. Utólag örülök, hogy hűvös volt, máskülönben elszalasztottuk volna ezt a gyönyörű berendezést. A tálalás étvágygerjesztő, az ételek zamatosak, teljesen megérték az árukat. A kiszolgálás páratlan, a hangulat pazar. Remélem, ha külföldiek nélkül megyünk is ugyanilyen élményben lesz részünk!
2014. május 3.barátokkal járt itt 15 Már első alkalommal sem volt minden rendben, de gondoltuk adunk még egy esélyt a helynek, lehet, hogy csak a pincérnek volt rossz napja. Nem kellett volna. Az ételek mennyisége nevetséges volt. A köret forró, a hús hideg, már amennyiben húsnak lehet nevezni, amit barackos-tejszínes csirkemellként elém raktak.
Azokat a cafatokat otthon a kutyának adjuk, és merem feltételezni, hogy itt is hasonló sorsot szántak neki, de valószínűleg a konyhalánynak zárás előtt egy órával már nem akaródzott új csirkemellet kiolvasztani, így nekem ez jutott. A cafatokon ott csüngött a csirke saját zsírja, némelyiken pedig a porc, vagy az ín. Mikor a külföldi barátunk megkapta végre steak adagját (amiről a rendelés felvetélnél semmit nem kérdezett a felszolgáló, hogyan is kéri), én éreztem magam kellemetlenül, hisz egy gyermek kezénél nem volt nagyobb. . . A pincér most sem volt kedvesebb, így azt hiszem, többé kósza gondolatként sem merül fel a hely, ha egy jót szeretnénk enni. :(