2016. október 24.barátokkal járt itt 35 Barátainkkal vettük nyakunkba Szeged városát egy nagyon meleg nyári napon. Az étterem felé járva úgy gondoltuk, hogy kipróbáljuk a helyet. Zsúfolásig tele volt a terasz. Viszont a segítőkész felszolgálóknak köszönhetően sikerült helyet találnunk. Egy probléma volt, hogy lassú volt a kiszolgálás.
Csak egy dolog mait ki tudnék emelni, hogy ilyen isteni finom limonádét, mint amit ott ittam, nem ittam még soha.
2016. október 24.családjával járt itt 55Amióta megnyílt az étterem, azóta szerettem volna ide eljutni. A nyár végén szülinapom alkalmából kaptam ezt az ajándékot szüleimtől. Augusztusban a párom és szüleim töltöttünk el egy kellemes délutánt a Jamie's Italianban. A kiszolgálás nagyon gyors és pontos volt. Az ételek gyönyörűen voltak tálalva, az ízük meg remek volt. Nagyon nagy élmény volt számomra itt enni. Ha tehetem ellátogatok még ide.
2016. október 24., csoporttal járt itt 55 Szeged egyik leghangulatosabb helyén tartottuk meg 10 éves érettségi találkozónkat. A kiszolgálás remek volt. Az ételek hozták a helyhez kötött színvonalat. Nagyon finomak voltak, és hát az adagok. . . 20 fővel voltunk, de elég lett volna 10 adagot kérni, még akkor is maradt volna rendesen.
Csak két fiatalember tudta elfogyasztani az általa rendelt étel (vért izzadva). Mindent összevetve egy remek hely.
2016. augusztus 22.családjával járt itt 55 Általában szegedre járva mindig a halászcsárda előtt utazom el. Most is így történt, viszont dolgom végeztével rávettem a családot, hogy menjünk be egy finom vacsorát elfogyasztani. Nem csalódtam. Kiválasztottuk a fogásokat, és nem sok idő elteltével már meg is kaptuk a finomabbnál finomabb étkeket.
Nekem a mindig biztos választás a filézett pontyhalászlé. Imádom. Remélem mihamarabb megismételjük ezt a vacsorát!
2016. augusztus 22.a párjával járt itt 55Már másodjára jártam a Vital Hotel Nautisban. Most sem csalódtam. Remek kiszolgálás, finom ételek, rendezett környezet. Nagyon jól éreztük magunkat a párommal. Ha tehetem legközelebb is ezt a hotelt választom.