Zöld Máli

Zöld Máli adatlapja

34Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Spórolós utazó  •  Városi barangoló  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Kultúraéhes  •  Gyógyvízben ázó
Regisztráció2013.12.27
Utoljára itt2023.09.22

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2014. szeptember 9.barátokkal járt itt
Szeptember első hetében voltam Sopronban, és kétszer is voltam az Aranyfácánban. Az első alkalommal nagyon rossz idő volt, így a pincehelyiségben lehetett csak étkezni, de azt igyekeztek hangulatossá tenni. Egy nagyon ízletes vadragulevest ettem, utána pedig Gundel-palacsintát. A másik alkalommal már jó idő volt, így a kerthelyiséget élvezhettem.
2015. február 21.barátokkal járt itt
Hévízen a Panoráma Hotelben szálltunk meg, ahol ellátásunkat a földszinten lévő Márvány étterem biztosította svédasztalos módon. A reggeli igen bőséges, gazdag választékkal, így finnyás ízlésűek is találnak maguknak megfelelő ételt. Délben önkiszolgáló módon kétféle leves közül lehet választani, az egyik mindig hústalan.
Szörnyű 2018. január 25.a párjával járt itt
A környéken jártam, hát másodmagammal betértem, egy gyors menüebédben reménykedve. A városban sok helyen lehet ilyen árkategóriában egy egyszerű, ámde ízletes menüt kapni. Hát rendeltünk két menüt, hozzá egy nesteát és egy pohár szódát. A pincér hamarosan letett az asztalra két nesteát.