2014. július 14.gyerekekkel járt itt 35 A ház csodás fekvése rögtön az erdő szélén nagyon jó. Kiváló azoknak, akik túrázni, jó levegőn lenni szeretnének - és útközben étkeznek. Autóval jól megközelíthető, van elég parkoló hely. Családosoknak sem rossz, de négy főnél többnek nem ajánlom. Mi öten voltunk - 3 felnőtt és 2 gyerek.
A pótágy pedig nem más, mint a dupla ágyból kihúzható fiókszerű tákolmány. Így a legfiatalabb felnőtt a galérián a gyerekekkel aludt úgy, hogy földre terítette a paplanokat, mi pedig pokróccal takaróztunk. Szóval így már nagyon szűkös volt és szárítani se volt sehol hely. Kissé lepukkantak a szobák, de készülnek a felújításra. Remélem, úgy már kényelmesebbek lesznek a szobák. A házban csak egy bárpult van némi italkínálattal, amúgy mindent hozni kell (reggeli stb. ), csak egy iciápici boltocska van a faluban. Bár van konyhafelszerelés, de az csak inkább reggeli készítésére alkalmas - de azért mi főztünk is.
2014. május 2.egyedül járt itt 45 A panzió kiváló helyen fekszik, ha az embernek az egyetemen van dolga, de a várost is meg szeretné nézni: mindkettőhöz közel fekszik. A büféreggeli gazdag választékú, finom volt. A szoba tiszta, rendes, jól felszerelt, ugyanez áll a zuhanyzós fürdőszobára. És jó volt, hogy a szobához kaptam egy "Irány Pécs"-kártyát, amivel a kis szabadidőmben sok mindent megnézhettem.
Egyetlen problémám volt a magasföldszinti, belső teraszra néző szobával: nem tudtam szellőztetni, mert az ablakot ill. a kilincset az ablak előtt álló asztaltól nem tudtam elérni. A fürdőben sincs szellőző berendezés, a kis ablak pedig olyan magasan van, hogy azt nem tudtam kinyitni. De egy éjszakára persze ez kibírható volt.
2014. március 27.egyedül járt itt 55Kellemes kis panzió a város szívében - mindenhez közel. Szép, tiszta, új szobák, jól berendezve. A reggeli is jó és bőséges volt (csak a kávé nem ízlett). És ehhez még gyönyörű tavaszi idő is társult. Kár, hogy csak egy napot töltöttem ott, így a Csele-patakig nem jutottam el - de az mindenhonnan messze van. A Volánbusz expresszjáratával Budapestről 3 óra alatt lehet odaérni.
2013. december 27.barátokkal járt itt 55 2013-ban háromszor is voltam itt. Így nem csak az üdülőszövetkezet tagjaként vettem igénybe a szállodát. A szoba kényelmes, jól felszerelt, a hely pedig csöndes, tehát azoknak kiváló, akik a nyugalmat és a jó levegőt szeretik. Elsősorban autósoknak való, mivel a buszmegálló nincs éppen közel, és vásárolni se lehet igazán a Lőverekben, ehhez le kell menni a városba.
Sajnos, amikor építették, nem gondoltak arra, hogy fő szezonban nincs elég hely az autósoknak. De nekem még mindig sikerült parkolóhelyet találnom. Idén júliusban, szeptemberben és novemberben voltam. A feltöltött fotó: kilátás az erkélyről novemberben.