2013. november 27.családjával járt itt 35 Hárman voltunk elszállásolva egy szobában. Sajnos olyan kicsi volt az alapterülete,hogy eljárni sem lehetett,csak bukdácsoltunk egymást kerülgetve. Az étterem kínálata nem volt bőséges és finom sem. Kiültünk a teraszra étkezni,de mint kiderült nem volt jó ötlet,mert takarítani rég járhattak ott.
A székek és asztalok alja sűrűn volt pókhálóval szőve. A szobák tisztasága sem volt megfelelő,az ablakpárkány pedig vastagon volt szúnyogtetemekkel "díszítve". Egyedül ami kárpótolt ezekért,a gyönyörű látvány a teraszról!
2013. november 16.a párjával járt itt 55 Már többször is voltunk ebben a szállodában és mindig pozitív élménnyel jövünk el! A személyzet rendkívül figyelmes,segítőkész! Sehol nem tapasztalt módon figyelnek a vendégek legapróbb kívánságaira is és ez nem látszik,hogy teher lenne nekik. Az étterem személyzete is kiemelkedően dolgozik.
Fantasztikus és választékos ételek készülnek a konyhán,ezért is jövünk ide szívesen! Gratulálunk a munkájukhoz! ! !
2013. november 16.a párjával járt itt 25 A legrosszabb élményünket ebben a szállodában tapasztaltuk. SZÉP kártyával szerettünk volna fizetni,de a férjem nevére szólt,aki csak éjszaka érkezett,fáradtan. Ennek ellenére ragaszkodtak hozzá,hogy még akkor kifizesse a szállásdíjat,ami nem öt percbe telt,mivel a személyzetnek fogalma sem volt,hogy kell ezzel a kártyával fizetni.
Az éjszaka sem telt nyugodtan,mivel a felső emeletre szállásoltak el,ahol a gépház is volt és állandó morajlást hallottunk,ami lehetetlenné tette a nyugodt pihenést! ! !
2013. november 16.a párjával járt itt 45Átlagos személyzet,kényelmes szobák, de drága. Érkezéskor félpanziót kértünk,vacsoránál ennek ellenére csodálkozva néztek ránk. Kicsit kényelmetlen volt,de végül is nem maradtunk éhesek. A kínálat viszont nem volt bőséges,ettől nagyobb választékra számítottunk. A kijelentkezés is döcögősen ment,pedig siettünk. Végül is nem volt túl rossz élményünk,visszamennénk.