2016. május 21.családjával járt itt 45 Január végén 2 éjszakát töltöttünk itt párommal, az öcsémmel és az ő párjával. Az ételek nagyon finomak voltak jóízűek,laktatóak. A pálinka frenetikusan jó volt. Az étteremben reggel hideg volt. A wellness részlegen nem működött a vízi bár a jégkutat sem találtuk, reggel egy szauna volt csak felfűtve.
Szerintem egy szauna mester elkelne. A fürdő részen kopott falak, csempék. A víz hőmérsékletek megfelelőek voltak. A személyzet kedves, udvarias és nagyon segítőkész volt. A koktélbárban jó volt a hangulat és finomak voltak a koktélok. Az ágyak kényelmesek voltak,a szobára egy festés rá férne, a függönyt kiégették cigarettával, amúgy a szoba és a fürdő tiszta volt. A hotel jó elhelyezkedésű aránylag közel van a főtérhez, plazához,parthoz. Összességében jó hétvégét töltöttünk itt és bárkinek tudom ajánlani aki egy nyugodt kellemes hétvégére vágyik.