2018. augusztus 25.a párjával járt itt 45 Négy éjszakát töltöttünk ott /2-es szoba, régi szárny/, sajnos sötétítő függöny nélkül illetve a fél időben mi kreáltunk takaróból az ablakra. Ugyan volt az ablakon paletta, de csak az EGYIK oldalon, így nem is erőltettük a palettát nyaktörő mutatvánnyal becsukni, ha egyáltalán az lehetséges volt! !
Egyébként kellemes méretű és stílusú a szoba,a régi szárny miatt rosszabbra számítottam, kellemes csalódás! A pincérek/az idősebbek/ nagyon ügyesek, gyorsak. Az első vacsoránál még többet is nyújtott egyikőjük mint ami elvárható lenne, dicséretes! ! Masszíroztatni mindketten voltunk a párommal, az enyém egész jó volt, a páromé kritikán aluli és itt nem csak a tudásáról írok hanem az emberhez/beteghez/ való hozzáállás, kommunikálás! Az ételek jók voltak, wellness lehetne nagyobb,a kinti napozó jó ötlet! Személyzet barátságos, kivétel a párom masszőrnője! !