2017. szeptember 7.a párjával járt itt 15 Katasztrofa! ! ! ! A kèpek mik fent vannak a neten az oldalukon koràntsem fedik a valòsàgot! Mi is hibaztunk,hogy nem nèztük meg a kommenteket. . 3 ejszakara fizettünk be. . màr a recepcion èrkezeskor követeltek az idegenforgalmi adot +3 a napra a parkolàsi dijat(amugy a szàlàsdijat utaltuk). .
A szoba amit kaptunk koszos volt. . foltos szőnyegek. . a 3 ègőböl 1 vilagitott kb este 10 ig,mikor a kislàmpàt felkapcsoltuk,erre a szobàban elment a villany(zarlatos volt a làmpa)Bogarakrol nem is akarok beszelni. . . masnap reggel termeszetesen semmi melegviz. . ott döntöttük el h ennyi elèg lesz nekünk! ! Mikor kijelenkeztünk a vàlasz az volt h felújitas alatt àllnak(persze azert nem takaritanak). . . azt igertek h visszautaljak a 2 napot. . . a szàlloda udvaran kb derekig erő gazkupac talalhatò. . . undoritò az egesz. . . senkinek sem ajanlom! ! ! ! par ezer forintal fizettünk többet 1 masik szàllodàban,ès itt minden tökèletes! !