2015. április 8.gyerekekkel járt itt 55A szállás olyan amilyennek hirdetik. Tiszta. Udvarias kiszolgálásban volt részünk,kedves a személyzet. A konyha rész nagyon családias az ételek finomak és bőségesek,ezen kívül kedvező árúak. Elég jó a választékuk is. Csendes nyugodt helyen van. Kisfiaimnak is nagyon tetszett,már vágyódnak vissza. Bármikor visszatérő vendég lennék ezen a szálláson.
2014. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 45 Mi egy 3 fős családdal voltunk ott idén augusztus 1-3 között. Nagy volt a nyüzsgés mert ott edzőtáborozott a magyar úszóválogatott. A szálloda nekem bejön. A szobák szépek,tiszták. Az üveglift az én családomnak is bejött,főleg a gyerekeknek. Ami még tetszett,hogy van egy nyilvános számítógép,ugyanis a wifi fent a harmadikon nem igazán volt használható.
A welness rész kicsi,kár hogy nincs medencéjük. . . . :(A reggelinél a pincérek nagyon figyelmesek. A mélygarázs nagyon hasznos. Nagyon előnyös,hogy tényleg a városközpontban van és gyalog el lehet jutni kevés sétával mindenfellé. . . . étterem,fürdő,stb. . . Ajánlom másnak is.
2014. július 21.gyerekekkel járt itt 55A családommal jártam itt tavaly októberben. A fiaim azóta is csak ide akarnak menni ha kirándulásról van szó. A szállás a reggeli és a vacsora is bőséges és finom. A személyzet udvarias és segítőkész. Az idén is elmegyünk az őszi szünetben. . . :)A gyerekeknek a játszóház,ugrálóvár felejthetetlen élmény,a szülők pár méterre egy jó kávé mellől figyelhetik őket. Egy kecskeméti család.