2014. szeptember 7.családjával járt itt 55 Kellemes panzió, mely Debrecen központjától nem messze helyezkedik el. Augusztusban a virágkarnevál idején volt szerencsém itt megszállni. A szobák, fürdőhelyiségek tisztasága kifogástalan, a személyzet roppant kedves és mosolygós. Egyedüli negatívum a reggeli választéka volt, azt hiszem ezért az árért egy kis gyümölcs is belefért volna a svédasztal választékába.
A szállás könnyen megközelíthető autóval, valamint a villamosmegálló is pár lépésre van. A panzió már-már szálloda szinten van felszerelve, a wifi kifogástalanul működött (ingyen), és lift is van. A szobák tágasak, a fürdő modern. Összeségében nem bántam meg, hogy ezt a szálláshelyet választottam.
2013. december 1.családjával járt itt 55 Szuper hely, nagyon bejött nekem és a családnak is. Udvarias kiszolgálás, megfelelő mennyiségű és minőségű ételek, és még a SZÉP kártyát is elfogadják. Az étterem könnyen megközelíthető, és kellemesen hűvös van benn nyáron is.
Teljesen korrektek voltak: mikor babgulyást kértem tálalásnál vettem észre a kanálnyi tejfölt a tetején egyből jeleztem, hogy sajna tejérzékeny vagyok, és ezt így nem tudom megenni. Pár perc múlva ott gőzölgött előttem a másik (tejföl nélküli) adag felár nélkül. Nem bántam meg, hogy ezt az éttermet választottam ebédem elköltésére.
2013. szeptember 22.családjával járt itt 55 Mindjárt megérkezéskor kellemes csalódásban volt részem. A lefoglalt economy szobák helyett a 2. emeleten kaptam standard szobákat felár nélkül. A szobák teljesen rendben voltak, a tisztasággal nem volt baj. A fürdőszobai kád helyett egy zuhanyfülke jobb lett volna, főleg a meleg augusztusi napon tett séták után.
A szálloda szuper helyen van Pécs belvárosában, minden látnivaló könnyen megközelíthető. Sajnos éppen belefutottunk egy esküvőbe, amely miatt hajnalig lehetett hallani a szálloda két szárnya közti visszhangzó ordibálásokat. A reggeli fantasztikus élmény volt, meglepett a sokszínűségével. A WIFI-t nem értem, hogy miért nem lehet ingyenessé tenni a szobákban. Pár erősebb routerrel megoldható lenne. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt. A szálloda megérdemli jó hírnevét, és ezután akárcsak a pécsi emberek akikkel beszélgettem, én is elismerően fogok csettinteni, ha valaki a szállodát említi. Köszönöm a szép pécsi élményeket, örülök, hogy itt szálltam meg!
2013. július 16.családjával járt itt 55 Csornai barátom javaslatára választottam az éttermet útközben Komárom és Kőszeg között. Nem is kellett csalódnom. Az ételek frissek voltak, a pincér rendkívül segítőkész és udvarias, az étterem pedig mind az evőeszközök, mind a belső tér tisztaságában elégedettségre adott okot.
Az árak az adagokhoz mérten egyáltalán nem magasak és SZÉP kártyával lehet fizetni. Egyetlen problémám volt (de erről nem az étterem tehet): a csornai közlekedés egy káosz.
2013. június 4.családjával járt itt 55 Szüleimmel látogattunk el Sopronba egy városnéző kirándulásra a nyár folyamán. A szálloda felső emeletén kaptunk 2 hálóteres apartmant. A szobák mérete megfelelő pihenéshez, TV, hűtő wifi működött. A tulajdonos rendkívül kedves és segítőkész volt (térképeket, programfüzeteket szívesen adott, sőt segített a wifi beállításban is) A reggeli igazi családias étkezés volt, a hölgy szívesen teljesítette extra kéréseinket is.
Ebédet a közeli étteremben fogyasztottuk, ahol hatalmas adagokat kaptunk. Ideális hely feltöltődésre, pihenésre.
2013. június 4.családjával járt itt 35Egy igazi kollégium meglepő tisztasággal, és kifogástalan reggelivel. A virágkarnevál alkalmából töltettem el itt pár napot a családdal. Visszaidézte fiatalkorom kollégiumban eltöltött éveit.
Aki "csak" aludni tér ide, annak megfelelő, családi programokhoz kissé spártai. Pozitívum a hűtő a szobában és a kialakított konyhasarok.
2013. május 27.családjával járt itt 55A 2012-es kőszegi ostromhétvége alkalmából látogattunk el a városba.
Egyáltalán nem bántuk meg. . . sőt! A szálloda elhelyezkedése, megközelíthetősége, szolgáltatásai minden igényünket maximálisan kielégítették. A dolgozók kedvesek voltak, az étteremben sem volt semmi probléma. Örülök, hogy a Hotel Írottkőt választottam, szívesen visszatérek máskor is.