2020. június 1.a párjával járt itt 55Szuper! A tisztaság,a személyzet,az elhelyezkedése,a reggeli,Csak is pozitív minden! Közel van mindenhez,a panzió dunapartra néz,segítséget adnak mindenhez. Lehet beszélgetni a személyzettel,ami nekem igazán fontos volt. Ketten reggeliztünk,de annyi kaja volt,hogy csak ámultunk. Mindenféle élelem olt. meg is lepődtünk. Rántotta,szalámik,zöldségek,teák,gyümölcslevek,gyerek barát. stb. .
2015. augusztus 10.gyerekekkel járt itt 55 Mi az apartmant vettük ki,ami igen jó választás volt. Tiszta ház,nagy erkély,hinta-és napozóágy,TV,ingyen WI-FI. Nyugodt helyen van,a strand közel. Az étterem is tiszta a személyzet remek és udvarias. Talán az ételre való várakozás,ami kicsit negatívumnak tűnik. Egy órát simán várni kell az ételre,ha legalább három asztalnál ülnek.
Az étel nagyon finom,az ár pedig megfelelő. (8 személy étel ,ital mindössze 18. 000-ft volt. Én örülök,hogy megtaláltam ezt a helyet!
2015. augusztus 10.gyerekekkel járt itt 45 Már másodszor voltam itt. A szállás tiszta és igényes,mind a szoba mind a fürdő. Folyamatosan cserélik a törölközőket,takarítják a folyosót. Csend és nyugalom van 22 óra után. Minden szobában ventilátor van. Ami egyedül nem tetszett(két éve ez még nem volt),hogy a recepción dolgozók abszolút nincsenek képbe.
Nem tudja jobb kéz,mit csinál a bal. Lehet fizetni,nem lehet fizetni,reggel lehet fizetni,a másik szerint csak délután. . . . . . szóval ez az egy zavart. De Mindenkinek ajánlom.
2013. szeptember 9.gyerekekkel járt itt 25 A szállás koszos(pl. :üvegszilánk a földön) és elhanyagolt. A meghírdetett panorámás erkélyen darázsfészek volt,így nem lehetett használni. A fürdő sem volt igazán "tökéletes". De pénzt mindenért kérnek! Pókhálók,darazsak,koszos poharak és edények. Bocsánat ha Vkit megsértettem vele,de ez a valóság.
Ha mégis ajánlanám ,akkor bulizós fiataloknak maximum. Egyébként k. b. 1km-re van a parttól,csendes nyugodt utcába a falu végén. Ez pozitívum.
Hangulatos helyen,finom ízek! -
Aranyszarvas Vendéglő-Pizzéria Zalakaros
2013. szeptember 7.a párjával járt itt 55 A nyaralás alatt vacsoráztunk ott,majd következő nap pizzát rendeltünk(elvitelre). A kiszolgálást csak dícsérni lehet ugyanúgy,mint az étel mennyiségét,árát és persze-nem utolsó sorba-az ízét. A pizza rendelésnél nem számoltak fel csomagolást,sőt még süteményt is kaptunk bónuszba. Tökéletes és hangulatos hely.
Ajánlom Mindenkinek. . . . . még valami. :nem kell órákat várni a FRISS ételre.
2013. szeptember 5.a párjával járt itt 55 A panzió igazán csendes helyen,500m-re van a fürdőtől,szép kilátással(ahogy meg van adva a leírásba). Az szállás ára olcsó a szolgáltatáshoz képest. Tisztaság mindenhol,karbantartott ház és udvar. A reggeli az árát megéri,még egy felnőtt számára is sok. A tulajdonosok,kedvessek,nem zavarják a vendégeket,de ha Vki.
beszélgetni akar,mindig rendelkezésre állnak. Az külön pirospontot érdemel,hogy lejöttek elénk a buszmegállóba. Összességébe:Mindenkinek bátran ajánlom.