2023. június 8.a párjával járt itt 25 Ŕegen jártunk itt,eső egy júniusi napon bevert minket. Cézár salátát kértünk. Minimális mennyiségű csirke kiskockára aprítva. Ez hagyján,fizetéskor jön a döbbenet:a Cézár salátában 2990 ft
nincs benne a csirke,azt roston sült csirkemellként1490 ft ért külön felszámolva. . .
Néztük a neten a recepteket de mindenhol a csirke vagy a garnélarák tartozéka s nem extra feltéte mint ahogy itt gondolják. Szóvá is tettük, de csak sápitozás ment az alkalmazottak részéről. Nem volt egy felelős személy sem akivel érdemben erről beszélni lehetett volna. Mondták hogy tulajdonosváltás volt új az étlap is , azóta van így. Pesze pincér srác egy szóval sem említette , de az étlapról sem jön le hogy alapból nincs benne a csirke. Ki gondolná hogy az extra feltét jelenti azt. Azért 2990 ft ot elkérni egy majonézes kb 5 deka salátáért meg egy kis pitáért mint Çézár saláta, durva. Szoval ide sem megyünk többé és nem ajánljuk senkinek , aki mégis menne annak javasolt részletes előzetes kikérdezése a felszolgálóknak és értelmezése az étlapnak. Új tulaj új átverés, fogyasztó kedves vendég hülyére vétele.
2017. szeptember 20.a párjával járt itt 25 Maga a hotel tényleg szép még mindig, bár kívülről ráférne egy felújítás, a superior-nak mondott szoba felújított fürdőszobával rendben van. Viszont ami tönkreteszi a hotelról kialakított véleményt, az előre fizetés valamint a közvetlen mellette lévő éjszakai diszkó ami hajnal 04 - ig iszonyatos hangosan szól mély basszussal és dobszintivel úgy hogy aludni tényleg nem lehet!
Arról nem beszélve, hogy a diszkó közönsége az utcán,- ami ugyanaz, mint a hotelé, hiszen szomszédos helyiségről van szó - társalog, hiszen a diszkóban nem hallanák egymást, és akkor még finoman írtam a társalgásról. Hajnal 3 kor kérdeztem a recepciót tudnának e másik szobát adni , mire közölték,hogy mindenütt ugyanúgy lehet hallani. E hoteltől kevésbé patinásabb helyeken előre szólnak, hogy az éjszakát ilyen körülmények befolyásolhatják. Talán nem véletlen,hogy azon a hétvégén 2017-09. 17-18 más hotelekben nem volt szállás csak itt. . Amint látom más is írt már erről. A reggeli nagyon gyenge volt: a legolcsóbb felvágottak, íztelen sajtok, bolti celofánban tálalt szeletelt kenyér. Méltatlan egy magát patinásnak hirdető szállodához . Szóval egy a vége : Ide többet nem! ! ! s nem ajánlom , sőt lebeszélek mindenkit , aki ide menne .
2015. február 9.a párjával járt itt 55 Egy februári hétvégén 3 alkalommal is ( 2 vacsora egy ebéd) voltunk vendégei az étteremnek. Korábbi győri utaink során is valamiért mindig itt kötöttünk ki, nyáron a terasz és a jó ételek miatt , hűvösebb időben a jó ételek miatt döntöttünk így.
Belépéskor kedves volt a fogadtatás, kabátot a pincér vitte a fogasra, majd távozáskor ő segítette fel, korrekt volt a kiszolgálás, jó volt az étel minden alkalommal( Pizza, Gulyás,Tészta), harmadik alkalommal ,pedig mivel mindig náluk ettünk, grátisz édesség . Szerintem jók az ételek, kedves volt a kiszolgálás, semmi tolakodás, a hely hangulatos. Második nap olasz túristák jöttek be, számos olasz kaját kértek, s hogy meg voltak elégedve, az bizonyítja, hogy harmadik nap is ide jöttek ebédelni, szintén nem keveset. Ettől jobb kritika szerintem egy olasz konyhát is vivő étteremnek talán nem is kell.
2015. február 9.a párjával járt itt 55 2015 februárjában egy hétvégére egy előző évi utalványt beváltva érkeztünk nem először ebbe a Hotelbe. Miután a recepción, míg én az autóval beálltam az ingyenes mélygarázsba ami a szállodáaval szamben van, a párom "elejtette" hogy a születésnapomat ünnepelni jöttünk, meglepetésre magasabb kategóriájú elhelyezést kaptunk ami nagyon feldobta a szállodai tartózkodást.
Az érintett napon a szállodavezető üdvözlete mellé egy gümölcstál is be volt készítve, így mire a városnézésből du-tán visszamentünk a szállodába , ez is meglepetésként ért. Szerintem büféreggeli rendben van, a pincérek azonnal segítenek ha valami kell. Mivel a szálloda a özontban van tényleg gyalogosan a belváros minden helyszíne könnyen elérhető. S bár a régi bécsi út mellett feszik, az új zajvédő ablakoknak köszönhetően szinte semmit nem lehet hallani az utcazajból. Az árak kissé magasnak tűnnek, de akcióban elfogadhatóak.