2016. december 27.a párjával járt itt 55 Meglepően figyelmes és kedves a fogadtatás, a bejelentkezést gyorsan és udvariasan végezték a recepciósok. A hotel közösségi helyiségei igen szép és hangulatos dekorációval utaltak a Karácsonyi ünnepekre. Ételeik igen finomak és megfelelő választékban álltak rendelkezésre.
Wellness részlegük is megfelelő volt, talán egy gyermek medencével lehetne bővíteni, így az élménymedence foglaltsága is jobb lenne. Személyzet kedves és figyelmes.
2014. január 2.a párjával járt itt 55 Meglepően tapasztaltam a személyzet udvarias és probléma megoldó magatartását, különösen Sz. Tünde értékesítési munkatárs pozitív hozzáállását problémánk megoldásában. Ezért külön köszönet! A retró szilveszteri este is a mi korosztályunknak megfelelő volt,sajnos a dec.
30-i zenekar énekesnőjének a hangja kívánni valót hagyott maga után, ez a többi vendég véleményével is megegyezik. Összeségében jól éreztük magunkat! Udvarhelyi Zoltán
Sopron Hotel válasza
Kedves Udvarhelyi Úr, köszönjük az elismerő szavakat és a hasznos hozzászólást, belföldi Vendégeink véleménye kifejezetten fontos számunkra. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy minden Vendégünk pozitív élményekkel gazdagodva, feltöltődve távozzon tőlünk.
Ezúton kívánok a szállodai személyzet nevében sikerekben gazdag új évet, és szívből remélem, hogy 2014-ben is visszatérő Vendégeink között köszönthetjük Önöket!
2014. január 9., , Sopron Hotel