2015. október 2. járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hosszabb külföldi tartózkodásom után mint már többször is az itt jártam listáját hívtam segítségül hogy hol költsünk el egy kellemes vacsorát ismerőseimmel. Sajnos rosszul döntöttem. Nagyon nagy csalódás volt. Igaz az én hibám is hogy nem néztem jobban utána hogy hová is megyünk de a korábbi tapasztalataim szerint a lista elejéről bátran lehetett csemegézni.
Összességében középszerű volt minden. Nem tudnék kiemelni semmit. Sajnálom az estét, és hogy csalódtam a listában.
2014. június 13.családjával járt itt 45 Nem titok, hogy én használom az Ittjártam listát. ahhoz, hogy éttermet válasszak. A János étterem folyamatosan az élen van, ezért régen rajta van a listámon. Néhány napja a családommal meglátogattam. Kívülről kevesebbet sejtetett mint ami belül fogadott minket. Hangulatos ízléses étterem. A pincérek udvariasak és pontosak.
Látszik hogy hozzáértőek. Jópofa a látványkonyha megoldás. Bizalmat sugároz. Finom ételeket fogyasztottunk egy kivételével de ez lehet hogy a mi hibánk . Alapvetően jól éreztük magunkat. Talán árakban egy kicsit túl van pozicionálva,de egyébként ajánlom mindenkinek!
Az Árnyas napos oldala -
Curry House Budapest
2014. május 23. járt itt 55 Az Árnyas Vendéglőről nagyon sok jót hallottam már, ezért kíváncsi voltam, hogy megfelel-e a hírének. Nemcsak hogy megfelel, de minden várakozásomat felülmúlta. Gyönyörű napsütést fogtunk ki, ezért a kertben ültünk le ebédelni. Az étterem nagyon hangulatos, klasszikus kék kockás abroszokkal, gesztenyefákkal, igazán békebeli hangulatot áraszt.
A tulajdonos üdvözölt bennünket, asztalhoz kísért, és nagyon kedves volt hozzánk. A pincér megjelent az étlapokkal, a tulajdonos pedig ételeket ajánlott hozzá. Krúdy-féle húslevest, vadas marhát, pármai szüzet és a grill ételeket ajánlotta, mert a konyhai grill nemrég nyílt. Megfogadtuk a tanácsát és nem csalódtunk. Valóságos íz orgiában volt részünk és a kiszolgálás udvarias és személyre szóló volt. A fogásokhoz páratlan borválasztékot kínáltak, főleg szekszárdi és balatoni borokat. Desszertnek palacsintát és csokoládé szuflét ettünk, és különleges élményben volt részünk. A palacsinta tényleg friss volt (erre várni is kellett egy kicsit többet, de megérte), a csoki desszert meg mindent vitt. Utána benéztünk az étterembe, ahol a falakon ugyanezt a békebeli hangulatot árasztó képek és tárgyak vannak. Az egész étteremnek kisugárzása van, és ez nem a falaknak és a tárgyaknak még csak nem is a gyönyörű kertnek köszönhető, hanem a kedvességnek és igazi vendéglátásnak, amit itt tapasztaltunk. Köszönjük Árnyas!
2014. május 11. járt itt 35Nem először jártunk az étteremben! Eddig mindig meg voltunk elégedve ezért is tértünk be ismét. Lehet hogy nagyon előszezon volt még de teljesen más benyomást tett a hely már a megérkezéskor. Olyan érzésem volt mintha tulajdonos váltás lett volna. Lehet hogy volt. (nem kérdeztem) Az ételek csak elfogadhatóak voltak. A pincérek fásultak és motiválatlanok. Sajnos csalódtam!
2014. május 1. járt itt 55Nem igazán járok gyorsétterembe de ha igen akkor csak is a méltán népszerű Szerájba!
A tömeg ellenére mindig gyors a kiszolgálás és bőséges a választék. Kedvemre valók az ízek. Sokfélét kipróbáltam már és eddig minden nagyon ízlett! Legtöbbször gyrost vagy kebabot eszem.
Desszertnek baklavát vagy sült rizst.
Szerintem azt adja amit elvárhatunk tőle.
2014. április 29. járt itt 55 Igazán kellemes,csendes,kulturált étterem. Gyors,figyelmes kiszolgálás kulináris élvezetet nyújt,,de aki degeszre szeretné tömni magát annak nem ez az étterme, így hát a különlegességekre kell koncentrálni és élvezettel elfogyasztani a csodálatosan tálalt finomságokat.
A desszertet egy másik kellemes helyen ajánlom elfogyasztani hisz ez étterem nem cukrászda, így hát nem az az erősségük ,hanem az ételek.
2014. április 29. járt itt 55A bajaiak cikizik a szegedi halászlevet, hagyományokra, az öregapjukra, a Dunára, meg mit tudom én még mire hívatkoznak. Pl. hogy az övéké jobb. Lehet hogy így van de nekem a tiszai halászlé a kedvencem! Amikor csak utam erre vezet mindig betérek egy finom halételre. Az a gond hogy a hal úszni akar és csak ritkán tudom leöblíteni egy pohár jó borral.
Bátran ajánlom mindenkinek aki szereti a házias ízeket.
2014. április 29. járt itt 55Párommal töltöttünk itt egy felejthetetlen romantikus hétvégét. A szobánk kényelmes,tiszta és csendes volt. A személyzet maximálisan segítőkész és tökéletesen udvarias.
A wellness részleg kínálata tökéletesen kielégítő. Kifejezetten kellemesek a beltéri medencék. Nyáron kipróbáljuk a kültérieket is. Az étterem jó és bőséges a választék. Legközelebb is jövünk!
2014. április 29.családjával járt itt 55Gratulálok a tulajdonosnak és a komplett személyzetnek! Így kell üzemeltetni egy csárdát vagy vendéglőt! Remekül éreztük magunkat. Igazi családias hangulat kísérte végig ott tartózkodásunkat. Gyors és udvarias volt a kiszolgálás. Kiváló házias ételek fogyasztottunk. A harcsapaprikás egyszerűen zseniális volt. Köszönünk mindent! Élmény volt. Visszatérünk!
2014. április 29.barátokkal járt itt 55 Néhány hete tértünk be barátaimmal egy ebédre. Nagyon sok félét hallottam már az étteremről,most végre volt alkalmam kipróbálni. A felszolgálás udvarias,kedves rutinos és pontos volt. Az ételek kiválóak voltak gyönyörűen tálalva. Nem nélkülözték a kreativitást és az odafigyelést. A legnagyobb sikere a steaknek volt.
melyet hárman is fogyasztottunk a társaságból. Három különböző sütésű fokozaton kértük és kaptuk is. Egyszerűen fantasztikus volt minden! Csak ajánlani tudom!