2014. április 10. járt itt 35 Nagy reményekkel érkeztünk az étterembe hisz nagyon sok jót olvastunk róla. Az étterembe lépve udvariasan fogadtak bennünket,majd az asztalhoz kísértek. Régi kifőzdés hangulatot idézett a bácsika az éthordójával. A hely kicsi hangulatosnak nem mondható. Finom májgaluska levest ettünk ami kicsit lehetett volna melegebb!
A rántott csirkecomb hibátlan volt és az uborkasaláta is. A baconbe göngyölt gombás szűz picit jellegtelenre sikeredett,talán a bátrabb fűszerhasználat jót tett volna neki. Desszertnek már nem maradt hely. Összességében átlagosnak mondanám az éttermet,sajnos a hangulat és a környezet az alatti.
2014. április 10. járt itt 55 Évente néhány alkalommal látogatom meg családomat Szolnokon. Igaz hogy csak néhány napot töltök itt de mindig szakítok időt a zagyvára. Túlzás nélkül állíthatom hogy az ország egyik legjobb cukrászdája! Kiváló minőségű és ízű süteményeket és tortákat készítenek. A fagylaltról már nem is beszélve.
Sajnálom hogy nem lehet nagy nevű konkurenciákat említeni akikkel összelehetne hasonlítani! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Érdemes betérni.
2014. április 9. járt itt 55 Szerintem mindenki ismeri a Daubner cukrászdát. Mondhatom hogy hosszú évek óta visszatérő vásárlójuk vagyok. Rendszeresen itt vásárolok tortákat,süteményeket családi vagy baráti ünnepségekre,összejövetelekre. Eddig még nem sikerült csalódnom a cukiban! Finomak és kiváló minőségűek az itt készített sütemények illetve torták.
Nagy fagylalt imádó vagyok és kijelenthetem hogy kevés helyen ettem eddig finomabbat. Bátran ajánlom mindenkinek!
2014. április 1. járt itt 55 Évekkel ezelőtt sokat jártunk ide,de aztán valahogy elmaradtunk. Pontos okát igazából nem is tudom hiszen régen is tetszettek az ételek és a hangulatos boxok. Néhány hete ismét betértünk ismerőseimmel ebédelni. Most sem okozott csalódást sem az ételek íze,minősége és az adagok mérete sem. Semmi extra de rendben volt minden.
Azt kaptam amit vártam a helytől. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki finom, házias,bőséges étekre vágyik!
2014. március 28. járt itt 55 Igazából hónapokkal korábban jártunk itt a családommal. Mostanában bukkantam erre az oldalra, és gondoltam hogy megköszönöm és meghálálom a szeretet teljes kiszolgálást amit kaptunk! Mindenkinek csak ajánlani tudom aki egy nyugodt,kényelmes,barátságos helyet keres! Csend,nyugalom,gyönyörű kilátás,finom ételek.
Nagyon meg voltunk elégedve. Alig várom hogy ismét eltölthessünk néhány felejthetetlen napot!
2014. március 28. járt itt 45Először jártunk itt párommal. Hangulatos otthonos hely. Talán egy picit kicsire sikerült. Ahogy beléptünk azonnal megcsapta az orrunkat a finom ínycsiklandó csoki illat. A forró csoki nagyon finom volt . A brownie is rendben volt. Az azonnal kiderült hogy a felszolgáló teljesen felkészült a csokoládékból. Összességében jó volt minden de azért egy kicsit többet vártam!
2014. március 25. járt itt 45 Kisebb társasággal voltunk az étteremben. Kellemes a környezet,aranyosak a teknőcök. A kiszolgálás udvarias volt és pontos. Az ételek minősége rendben volt. Bőséges adagokat kaptunk,talán egy picit nagyobb odafigyelés kellett volna az ételekkel kapcsolatban. Azért a társaság nagyobbik része finom ételeket fogyaszthatott.
A padok borzasztóan kényelmetlenek egy idő után. Talán adok még egy esélyt az étteremnek!