2023. december 28.a párjával járt itt 45 Két dolog nem tetszett az első hogy nem volt 24-25-26-dikán sem valami élő zene a második hogy a szakácsot el kellene küldeni tovább képzésre. Mert az nem lehet hogy a bableves-a gulyásleves-a húsleves-a raguleves-
mind egyforma ízű és még egy jó tanács a drága harcsahúst nem rontjuk-el töménytelen liszthabarással és a kaprot a mártásba rakjuk és nem spagettivel tálaljuk hanem csuszatésztával.
Köszönöm hogy ha elolvassák nem rossz szándékkal írtam meg véleményemet.
Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda válasza
Kedves Zoltán! Köszönjük, hogy értékelte szállodánkat és megosztotta észrevételeit is. Hasonló tapasztalattal ugyan nem találkoztunk, de természetesen utánajárunk a leírtaknak, sajnáljuk az esetleges kellemetlenséget. Karácsonyi időszakban is készülünk programokkal, de megfogadjuk javaslatát a jövőre nézve.
Bízunk benne, hogy pihenésük azért kellemesen telt, jól érezték magukat és visszatérnek hozzánk máskor is. Sok szeretettel várjuk Önöket! Üdvözlettel: Ambient Hotel & AromaSPA****Sikonda csapata
2024. január 3., , Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda
2017. október 16.a párjával járt itt 35A szobánk dohos volt mert ázott a fala a fürdőszobának.Az étkezés unalmas és egyhangú ételek viszonylag kevés választék.A vacsorára gyümölcsnek félbevágott banánt raktak ki.