2018. november 28.a párjával járt itt 45 Szeretném előre bocsátani, hogy kutyás szállás jellege miatt foglaltam helyet a hotelben, azonban szerencsére előre látható volt, hogy az időjárás nem fogad a kegyeibe minket, és így végül az eb Budapesten maradt. Terveztünk sétákat az arborétumban, és gyógyfürdőzést, valamint jó étkezéseket.
A program szabadtéri része teljesen kimaradt, amiről senki nem tehetett. Viszont a vacsoramenüről igen, és a szakácsnak volt egy jó elképzelése arról, hogy jól állítsa össze, és jól készítse el. Nagyon meg voltunk ezzel elégedve.
2018. október 25.családjával járt itt 55Mármint az étterem a hotelhez, aminek része...
Messze színvonalasabb annál, de el kell fogadni, hogy az Öreg tó hotel lehetőségei korlátozottak. Az étterembe adtak bele apait-anyait. Nagyon jól sikerült. Nagyon szép helyen lehet nagyon finomakat enni mérsékelt áron. Mindenkinek szívesen ajánlom.
2018. október 25.családjával járt itt 45 Családi nyaralást szerveztünk erre a helyre idén júliusban. Kutyánk is résztvevő volt, összesen 2 szobát foglaltunk el, és mivel tombolt a kánikula, meglehetősen jól éreztük magunkat. Olvastam több véleményt arról, hogy félve foglaltak helyet, én bátorítok mindenkit, tegye meg, meg fogja kapni azt a szolgáltatást, amiért fizetett.
Mi is azért jöttünk ide, hogy velünk lehessen a kutya, de ezen túlmenően sem bántuk meg. Személyes okom volt kicsit könnyes szemmel körülnézni a helyszínen,amikor felismertem, hogy az egykori úttörőtábor főépületéből lett kialakítva, ahol én 2 alkalommal is voltam, nyilván nem tavaly. . . A helyhez tartozik egy étterem is, ami kicsit olyan, mintha egy másik bolygón lennénk, egyszerűen fantasztikus. Nekünk félpanziós ellátásunk volt, de minden nagyon színvonalas és finom volt így is. Az étterem teljesen elüt a hoteltől. Csak úgy betérni is bármikor javaslom, ha valaki Tatán jár.
2018. június 12.a párjával járt itt 55 Pünkösd hétfő este Horvátországból, a Plitvicei tavaktól tartottunk hazafelé, Budapestre az M7 autópályán, mikor megéhezvén ötletszerűen Fonyódnál letértünk róla, hogy vacsorázóhelyet keressünk. Utunk szerencsére a kikötőbe, ott is a Pocika vendéglőbe vezetett, ami utóbb kiváló választásnak bizonyult.
A teraszos helyen kutyánkat is szívesen látták, vízzel kínálták, mi ketten pedig a párommal rendeltünk 2 halételt, egy egészben sült pisztrángot, és egy rántott harcsát, amit viszonylag gyorsan kihoztak, és a hozzájuk rendelt köretekkel, illetve friss salátával egyetemben kiváló volt, és így pazar lakomát csaptunk ezen a helyen. Azt gondolom, hogy nem utolsó alkalommal jártunk a Pocika étteremben, mert ahová most véletlenül érkeztünk, máskor is oda fogunk találni, ha az utunk arra vezet. Hála a remek vacsorának, nagyon jó hangulatban tettük meg Budapestig az út hátralévő részét. Mindenkinek szívesen ajánlom a Pocika éttermet, aki arra jár.
2018. június 11.a párjával járt itt 45 Március végén jártunk a párommal a hotelben egy 3 nap 2 éjszaka hétköznap keretében. Tulajdonképpen nem is akartam értékelést írni erről a helyről, hozta a kívánt színvonalat, talán az étkezések szürkébbek voltak a vártnál úgy az alapanyagok, mint a választék vonatkozásában.
De ezen kívül semmi különös, 2 hónap elteltével nem is igazán tudok visszaemlékezni a hotelre, és számomra ez egy olyan tényező, ami miatt én biztosan nem fogok visszatérni. Vannak helyek, amiket még évek múltán is emlegetünk valami miatt. A Men Dan nincs közöttük, de ettől ez még egy jó hely, amit tudok ajánlani a jó hotelt keresőknek, csak éppen semmi különös.
2018. január 15.a párjával járt itt 35 2018. januárjában jártunk a párommal együtt a Duna Residence-ben, ajándékba kaptuk a részvételi jegyeket, ebéddel összekötött 1 napos wellnessre. A hely kisebb csalódásokat okozott a beharangozotthoz képest. Például a wellness részlegben nem üzemelt a gőzkabin, a helyet gyakran felkeresők mondták, hogy még sosem találták működés közben.
Akkor viszont nem kell hirdetni, hogy van. Az élménymedence vize egy kissé hidegnek tűnt, ezért az élményelemeket csak rövidebb ideig lehetett élvezni, viszont a jacuzziban "forrt" a víz, és nem csak a buboréktól, szinte kellemetlenül égetett. Egy idő után kissé unatkozni kezdtünk, ezért a lehetségesnél jóval hamarabb el is jöttünk a helyről. Két menet wellness között volt az ebéd, olcsó egyszerű alapanyagokból készült ételek, 1 leves, 3 főétel, 1 desszert. Legalább az ízek rendben voltak
Nyilván gyönyörű lehet a környező táj augusztusban is, amikor a csillaghullás van, de ami a Duna Residence-re esett, azt rosszul számolták meg
2017. május 3.a párjával járt itt 55Gyakran túrázunk a kutyánkkal erdei környezetben, imádjuk a wellnest, és a jó ételeket. A sikondai Ambient Hotel elhelyezkedésével, szolgáltatásaival mindenre alkalmasnak bizonyult. Nagyon jól éreztük magunkat, wellness rajongók, és felelős kutyások részére egyaránt csak ajánlani tudom a hotelt.
Mi magunk is tervezzük a vissztérést.
2016. május 4.a párjával járt itt 25 A National Geographic csatornán fut egy sorozat, a címe: Pedig jó ötletnek tűnt. . . . Ugyanez igaz a Gunarasi foglalásunkra is. Idén márciusban jártunk ott, és igazándiból az a probléma, hogy az igazán kiváló és színvonalas luxus szálloda sehogy sem jön össze az enyhén szólva is lepukkant gyógyfürdővel.
Ez a tény a személyzetnek folyamatos tudathasadást okoz, ami érezteti hatását a munkájukban, és a vendégeknek szóló tájékoztatásban. A hotel konyhája megüti a mércét az alapanyagok és a minőség tekintetében, de egy ilyen szintű szálláshelyen elvárható lenne, hogy a séfnek karaktere és elképzelése legyen. Ott tartózkodásunk alatt a szálloda külső homlokzatát javították, és mivel minket logisztikai hiba folytán rossz szobában helyeztek el, az első reggelre meglepő módon egy építési állvány tornyosult az erkélyünk előtt, viszont elmondható, hogy az ott tartózkodó munkás igazán udvariasan köszöntötte a páromat. Más kérdés, hogy nem forrt volna-e a torkára a szó, ha én - tőlem szokatlan jól neveltséggel - nem húzok nadrágot, mielőtt a függönyt elhúztam. A szálloda igazán gálánsan megoldotta ezt a problémát, és egy színvonalasabb szobába költöztetett minket kárpótlásul. Hangsúlyozom, a hotel maga kifogástalan, akit csak ez érdekel, annak tudom ajánlani, de wellnessre alkalmatlan, és mi ezért nem keressük fel a közeljövőben.