2018. február 6.a párjával járt itt 45 Januárban férjemmel jöttünk 3 napra. Tetszett az elhelyezkedése, nagyot sétáltunk a horgásztó körül a szakadó hóesésben. Tiszta, kényelmes,tágas a szoba. Udvarias a személyzet. A konyha jó, a vacsora választék lehetne egy kicsit exkluzívabb. Az italárak még a víz is elég húzós.
Az esték uncsik, el tudtam volna képzelni hogy halk zene szólna a bárnál ahol még elüldögélne az ember egy koktél társaságában. Összességében tetszett,nyáron is szívesen eljönnénk és akkor még túráznánk is.
2017. augusztus 15.családjával járt itt 35 15 perc kényelmes séta és már is a belvárosban vagyunk. Ez szerintem jó és 2 percre van egy jó vad étterem. A szobák mérete megfelelő viszont az ágybetétek leharcoltak szerintem megértek a cserére. A helyi szolgáltatásokra nem hívták fel a figyelmet. A tulajdonos viszont készséggel tájékoztatott az éttermekről,szórakozási lehetőségről.
Összességében megfelelő szállás,rövid tartózkodás erejéig mindenképpen.
2017. február 20.a párjával járt itt 45 A személyzet nagyon udvarias, a szoba megfelelő és az ágy is kényelmes. Az éttermi ellátással nagyon meg voltunk elégedve. Rossz idő esetén viszont a fürdőn kívül nincs mit csinálni. A fürdő egyébként tetszett, kicsit hűvösebb volt a víz is és a belső légtér is mint ahogy elvárható lenne. Összességében jól éreztük magunkat, akár szívesen visszatérnénk.
2014. június 5.a párjával járt itt 55 Azért adtam ezt a címet az értékelésemnek mert igazán meglepődtem. Egészen véletlenül találtunk rá de igazán bántam volna ha nem veszem észre az út melletti csárdát. Fenntartásokkal mentem be mert eddig igazán sok ízléstelen út menti étkező hellyel találkoztam. Ekkor ért a meglepetés. Igazi vidéki hangulat fogadott bent.
Harmonizált a berendezés az építészeti anyagokkal,teljesen autentikus a stílus a népi hagyományos berendezésekkel és használati tárgyakkal. Az már csak hab a tortán hogy isteni a kaja és megfizethető. Szívesen elüldögéltem volna még tovább csak nézelődve de sajnos mennünk kellett.
2014. június 5.a párjával járt itt 55 Maximálisan meg voltunk elégedve, egyedül a szobát értékeltem alacsonyabbra mert nem igazán a retro berendezéssel volt bajunk hanem túl sivárak voltak a falak. Sehol egy kép, egy polc,semmi olyan ami egy kis hangulatot ad. Nagyon tetszettek a zsalugáteres ablakok de mivel erős szél volt éjszaka sajnos nem hagyott aludni mert nagyon nyikorogtak.
Ennek ellenére mindenkinek bátran ajánlom mert gyönyörű helyen van és a fürdő is első osztályú.