2019. július 19.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egész napos kirándulás után választottuk ki az éttermet. Kiadós adagot szerettünk volna enni. De sajnos az adag kicsi de izre finom. Mig az árak nagyon borsosak.
2019. július 18.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A hely még mondhatom ugy hogy hangulatos de az ételek vagy nagyon föszeresek vagy nagyon iztelenek.mi biztos nem próbáljuk ki még egyszer.és nem valami olcsó de ez az én véleményem...
2019. július 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kellemes vacsora kettesbe. Ételek izletesek és persze finomak.a személyzet,kedves és naprakész. Egy észrevétel ami nem tetszett egy ilyen nívós hely szép kártyát nem fogad el.
Finom és izletes hamburgerek.és persze kiadós adagról beszélve. A wrapp volt kicsit csalodás, kevésnek találtam a húst.összeségében minden izlett és újból elmennék ide
2018. október 31.gyerekekkel járt itt 55A városba nem sok a jó hely. Hosszas keresgélés után tértünk be a helyre, ha már a strandon jártunk a közelbe kerestünk éttermet. Az ételek és a felszolgálás is első osztályú. Árak megfizethetöek ide biztos vissza térünk máskor is. A hamburgerek és a gyros is isteni, és hátván ahogy hozzák ki az adagokat azok sem diétásak. örülünk hogy megtaláltuk ezt a remek helyet.
2018. július 16.gyerekekkel járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A strand tisztaságával nem volt gond. van sok medence. az árak is elfogadhatóak. Egyedül a válfás öltözés ami kissé furcsa volt számomra ebbe a modern világban. Ja és ugyan ez volt 15 évvel ezelött is. A strand nem sokat fejlödött azóta. Pedig az ott dolgozok azt mondták h nagyon sokat fejlődött a strand és csodásabb lett ezt mi nem nagyon érzékeltük. A Tó vize se valami tiszta régen szebb volt.
2018. július 16.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép volt a Feszty körkép és persze nagyon látványos. . . A kinti kiállitások nagyon élethüek voltak és a gyerekek számára is jó volt. Hisz láthatták a régi kor és a mostanit mibe ök is élnek, és hogy mi a kettő között a külömbség. Külön tetszett hogy épp az asszonyok kenyeret készitettek és hogy a kemencében való sütés rejtelmeibe is bekukanthattunk. .
Sok helyen megfordultunk már az országban, és jobbnál jobb strandokon jártunk már. ez egy átlagosnak mondható és sajnos drága is. Nem beszélve arrol hogy a felnőtt jegy 5 ezer forint ami gondolom a csuszda miatt van de ha nem szeret csuszdázni az ember miért kell kifizetni. . A tv ben a reklám nagyon jónak bizonyult és ezért kerestük fel a strandot. nem minden a reklám
2018. július 9.gyerekekkel járt itt 55Kiprobáltunk egy új pizzát. Nem csalódtunk benne. Finomak és izleteseg voltak. Nem kellett sokat várnunk az ételre, friss volt és hamar el készült. Tálalás és kiszolgálás hibátlan volt. Sajnos az árak egy kicsit magasak voltak de kifizethető. Igaz az italok egy kicsit drágák . Ha arra fogunk járni szivesen megfogjuk látogatni a helyet. Főutca elég közel van hozzá. .
2018. július 9.gyerekekkel járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sok western jellegű étteremben jártunk már. De ez valahogy nem büvölt el. Az árak elég húzosak egy átlag ember számára. Az ételeg elég egyhangúak és uncsik. A jókai bab . Az lehet bab gulyás volt ehetetlen. A kettő személyes tálat megettük ha már betértünk egy nivosnak mondott helyre . Kicsit lehetne kreativabb a szakács.
Hisz a köret épp h felvolt gorva a tányárra semmi diszités . Sült krumpli jó nyersre sikerült. van még mit fejlődni. A motel falu viszont mutatós