2018. július 9.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szállás teljesen mind a fényképen. Tiszta csendes helyen helyezkedik el. Házigazdág nagyon segitőkészek,kedvesek,aranyosak. Konyha teljesen felszerelt, az ágyak nagyon kényelmesek. Külön jó dolog hogy a "városi" gyerekek is láthatnak aranyos háztáji állatokat. A gyereknek külön tetszett h az állatoknak rendes keresztnevük van. Kedves Magdika és Gyurka még fogunk találkozni. Jól éreztük magunkat.
2018. július 9.gyerekekkel járt itt 55 Ár érték arányban nem volt rossz a strand egyedül annyi volt a gond h nagyon nehezen kaptunk öltöző szekrényt családdal voltunk. . Mosdók lehetnének tisztábbak. de a víz minőségéven nem volt gond. mindenki tudott magának megfelelő medencét találni és a csuszdák is jók voltak szivesen visszamennénk még.
Strand szép fával ültetett igy aki nem szereti a meleget az is jól érzi magát
2018. július 9.gyerekekkel járt itt 35Sajnos éhes volt az ember hát betértünk. ugy gondoltuk egy jó reggelinek jó lehet. sajnos kértem egy kiadós hambit de egy áthagosat kaptam nem valami olcson. A kiszolgálás kedves mosolygos eladók. egy ami nem nagyon izlett az uborkába valami 2 cm es fehér müa darab . . . nem volt fogyasztható. amugy a büfé jól megközelithető helyen van de nem lesz a kedvencünk.
2018. július 3.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Étterembe érkezve hamar felvették a rendelésünker az ételek nagyon izletesek és finomak voltak.az ár megfelelő kiszolgálás jó . Az ételek adagja kettö nap után sem csorbul.
2017. július 19.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy alkalommal kerestük fel a fürdőt nyaralásunk alkalmával. Az ár megfelelő volt igaz mikor megvettük a jegyet kicsit megdöbbentünk h a szauna fürdőruha mentes. Strandoltunk egyet és jött a szauna de egyált nem volt zavaró a fürdőruha mentesség még a kinti jaccuzit is kipróbáltuk.
Azt hittük megbámulják az emberek egymást de nem mindenki elvolt a párjával barátaival.
2017. július 19.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sárvári kirándulásunk és strandolásunk alkalmával kerestünk egy éttermet. A helyieket kérdezgetve nem nagyon ismernek jó éttermet. De mi megtaláltuk. Hangulatos kert helység. Hangulatos élő zenével. A felszolgálók kedvesek voltak és persze a kiszolgálás is profi módon történt. Ételek ízletesek és finomak voltak.
Nagy adaghoz képest az ár is elfogadott volt. szívesen visszatérnénk még. .
2017. július 19.barátokkal járt itt 55Baráti társasággal látogattuk meg az éttermet egyhetes nyaralásunk alkalmával. Az udvar hangulatosan be volt rendezve,kiülős résszel. Az ételek nagyon ízletesek és hamar elkészültek. A felszolgálok nagyon profik.Egy adag étel tökéletesen megfelel az árának.Nem sorolnám a DRÁGA éttermek közé..Szívesen visszatérnék...
2016. december 13.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda mesés környezetben van. A szálloda melletti kilátó gyönyörű kilátást biztosít. Az udvarban lévő Mini állatkert is ötletes. Mikor a medencében fürdőztünk még egy őzike is sétált a medence mellett. Párommal már 4 éve jártunk itt, de mindig látni újabb és újabb fejlesztéseket. A személyzet naprakész, mindenben segítségünkre voltak.
A szobánk szép tiszta volt és csendes. . Az ételek finomak és ízletesek. Sztem lesz még ebből 3 adik alkalom is.
2015. december 19.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
3 Napos ottartozkodásunk alatt. A szobánk tiszta volt és rendezett. A fütés nehézkesen müködött elég hideg volt. Az ételek finomak voltak igaz nem valami változatos. ottartozkodásunk alatt mind a kettö reggel ugyan az volt a menü választék. Igy unalmas volt. A Medencék tiszták és szépek csak sok ember ha összegyülik kicsi és hüvös a viz is.
. A személyzet mind a recepciós hölgyek, mind az étteremben dolgozok nagyon aranyosak és kedvesek voltak. Van szeintem még mit csiszolgatni a dolgon. Nem mindig **** csillagos szállodát választunk de sokszor a kissebb csillag szinvonalasabb. .
2013. december 29.a párjával járt itt 25 Nyertünk! Gondoltuk mi. . . Amikor megkérdeztük elfogyaszthatjuk-e a nyereményvacsorát közölték,hogy asztalt kellett volna foglaltatnunk,de van hely. 3asztal volt foglalt, 4üres, ez így is maradt. Leültünk a sarokba nehogy zavarjunk ha esetleg teltház lenne. Kikértük a colát az ételt és vártunk. Kb.
fél óra múlva közölte a pincér:10 percet csúszik a KAJA! Kihozták a KAJÁT kissé hiányosan:tartármártás helyett csak sima majonéz,a sültalma és a gyümölcsszósz nélkül. Az adaggal nem volt gond felajánlották a maradékot becsomagolják. Ekkor rákérdeztem a lehagyott részekre,mire tőlünk kérdezték:Mert ezek járnak hozzá? A mártás elfogyott de már van és majd becsomagolják a többivel. Megjegyzem étteremben szerettünk volna vacsorázni nem otthon. . . . Közben a szomszéd asztalhoz is odaszóltak,hogy elfogyott a krumpli,válasszanak mást. A zene olyan hangos volt,hogy a saját szavunkat nem hallottuk,így a hangulatos vacsoránk gyors evésbe és távozásba torkollott. A kiszolgálással nem volt gond,de a szakács tanulmányozhatná az étlapot!