2023. szeptember 30.a párjával járt itt 55 Szeptember közepén három napot töltöttünk a Hévízi Hotel Napsugárban. Társ partnere az Ensana Termál Hévíz, ahol egy fél napot töltöttünk el a wellness részlegen. Feleségemmel nagyon jól éreztük magunkat, mivel a gyönyörű időben a kinti medencéket is igénybe lehetett venni.
A belső, fedett rész kicsit párásnak tűnt nekem, de kárpótolt a víz hőfoka ( 36-38 fok). Nem volt zsúfolt a medence, és persze gyönyörű, tiszta volt. Ajánlani fogom ismerőseimnek, és biztosan vissza térünk még - lehet, mint szálló vendégek.
2023. szeptember 30.a párjával járt itt 55 Augusztus hónapban párommal voltam három napot Visegrádon. Iskolai tanulmányaim során több alkalommal voltam a Dunakanyarban. Ez már régen volt, de mindíg tervbe volt, hogy most megnézem feleségemmel is. A gyönyörű panoráma a felleg várból,az valami csodálatos. Természetesen gyönyörű időt fogtunk ki, így egészen messze el lehetett látni.
Megnéztük a kiállításokat is, közte a királyi lakomás panoptikumot is. Akinek csak tudom, ajánlani fogom. Nekem egyik kedvenc helyem marad örökre.
2023. szeptember 29.a párjával járt itt 55 Szeptember közepén volt szerencsém párommal leutazni Pest vármegyéből Hévízre. Igaz, csak hat napot voltunk a településen, ebből három alkalommal fürödtünk 3-3 órákat a tóban. Korábban nem volt alkalmam megnézni a települést, illetve a tó fürdőt. Nagyon kellemes volt a víz hőfoka, a homlokom kissé meg is pirult a szeptemberi napsütésben.
Nem volt tömeg, mert cserélődtek a fürdő vendégek a változatos belépő jegyek folytán. Nagyon szép,tiszta a víz, teljes nyugalom volt tapasztalható a tó teljes felületén. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan vissza fogok térni erre a csodálatos tóra.