2017. december 22.barátokkal járt itt 45Aki szereti a kalandot az egyéniséget és valami újdonságra vágyik az feltétlen keresse fel a szálláshelyet.
Nem mindig szállhat meg az ember egy barlangban.
A barlang minden kényelemmel el van látva. Klíma, TV. fürdő, konyha. Nagyon kényelmes ággyal rendelkezik.
Érdemes meglátogatni a közeli Bükkszékfürdőt mely Salvus gyógyvízéről ismert.
2017. április 26.a párjával járt itt 45Közel a fürdőhöz, szép környezetben helyezkedik el.
Udvarias kedves figyelmes személyzet. Az ellátás is változatos és finom.
Egyszeri alkalomra még teljes árú fürdőbelépőt is kaptunk. Ami az árakat tekintve egy kellemes meglepetés volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Egészen biztos ha legközelebb Harkányba megyünk megint itt fogunk megszállni.
2016. április 28.a párjával járt itt 55 Csak a legjobbakat tudom írni a helyről. Igazi nyugalmat és gyógyulást árasztó hely. Szállás, fürdő, személyzet kiszolgálás tökéletes. Plusz, és nagyon kedves szolgáltatás, hogy időnként a személyzet felkeresi a medencékben lazulókat és összeírják, hogy ki mit szeretne fogyasztani.
Nincs is jobb mint egy kellemes környezetben lazulni a gyógyvízben, miközben hideg sört kortyolgatunk. :)
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2016. április 28.a párjával járt itt 15 Számomra elkeserítő volt a hely. Az ágy a matrac miensége miatt nagyon kényelmetlen volt. A fürdőszobának csúfolt helyiség lepusztultsága miatt döbbentett meg. Egy lepusztult szocreál helyiség. A csapot nem lehetett elzárni. A tükör alatti polc lógott, úgyhogy arra nem lehetett semmit sem tenni. A mosdókagyló repedezett.
A kopott zuhanytálca a körbevett nejlonnal együtt csak emelte a látványt. De az í-re a fürdőszoba közepén lévő bűzelzárós lefolyó tette fel a pontot. Mivel eredeti funkcióját már nem töltötte be, így ott tartózkodásunk alatt állandóan nyitva kellett tartani az ablakot mert elviselhetetlen húgy szagot árasztott. Az étteremről is pár szó: A reggelihez kért tea víz épp, hogy langyos volt. A melegszendvicsben a sajt nem volt megolvadva. A vacsorához kért petrezselymes krumpli félig nyers volt. Hónapokkal előre foglaltunk négy éjszakát de a második nap reggelén úgy döntöttünk, hogy hazamegyünk. Számomra érthetetlen, hogy a mai világban miképpen lehet egy ilyen lepusztult szállást kiadni. Még az "átkosban" is gáz lett volna. . . ! ! !