2024. április 20.barátokkal járt itt 15 A vendéglátó hely szép környezetben, hangulatos helyen található de maximum ennyi jóság és pozitivum mondható el a csárdárol. Már érkezésünkkor több elégedetlen, morgolódó vendéget hallottunk. . . Az éltap kihozása is 20 percbe telt, ez idő alatt nem unatkoztunk mivel moziztuk a pincérek és a vendégek harcát, szócsatáit.
Az italrendelésünket sem tudták maradéktalanul végrehajtani mivel sem az italok fajtáját sem a mennyiségét nem voltak képesek teljesíteni helyesen. És hát az ételek. . . 4-en rendeltünk ebből 3 ehetetlen és minősithetetlen volt. . . A halászlé helyett jobban jártunk volna ha iszunk egy pohár vizet, laktatobb lett volna mivel azt meg birjuk inni, és egy picikét olcsobb is lett volna. . . Az meg, hogy se kenyeret se csípőset nem szolgáltak fel hozzá csak hab a tortán. . . A cigány pecse se sót, se borsot, nem látott, de ami a legfájobb ami a lelke, még a fokhagymával se volt köszönő viszonyba se. . . A rizibizi? Ropogott a fogunk alatt, se megfőzve nem volt normálisan de a frisseségtől is napokra állt. . . A sült krumpli is csak a nevében volt sült. . . Talán a pálinkába nem volt hiba, ja de. . . Csak annyi, hogy Unicumot rendeltem nem pálinkát. . . Összességében Életünk egyik legkellemetlenebb gasztronómiai élményét nyújtotta ez a hely, de cserébe legalább az árak szinvonala nemzetközi volt. . . Szóval akinek végtelen a türelme, ideje és a toleranciája, na és persze ki van tömve a zsebe, ez az Ő helye. . .